Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

YHA Oxford

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1075 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1075 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2018
10.0

J'ai beaucoup apprécié l’accueil des personnels, souriantes, à nos services des clients mais le problème la wii fi ne capte pas dans le 1er et 2ème étage que sur le rez de chaussé et en plus pas trop non plus. Moi personnellement je n'ai pas eut d'internet même au rez de chaussée

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 čer 2018
8.6

일단 옥스퍼드역바로 옆이라서 좋았습니다. 옥스퍼드시내랑은 걸어서 15분정도 걸리지만 기차역,버스정거장이랑 모두 가까워서 짐 많은 사람들에게 좋습니다. 6인실 썼는데 방은 넓었지만 그닥 청결하진 않았습니다. 그리고 방 안에 있는 샤워실이 매우매우매우 작아요!!!그냥 밖에 공용화장실 쓰세요. 안기다리고 쓸 수 있더라고요. 스텝들 친절하고 헤어드라이기 빌려주고 좋았습니다.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you kindly for a very good rating you've given us! Regards Peter

  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
28 čer 2018
9.7

如果只是途径短途停留的话,这里一定是首选。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest. Thank you for a very high rating for our hostel. Best regards Peter

  • sherylbillington5925
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 čer 2018
9.4

Wonderful, roomy hostel. I really enjoyed the communal reception area and entertainment provided there. The receptionists went out of their way providing help, made me welcome and the pot of tea just what I needed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest Thank you for your kind words. We are very happy that you had a great stay with us! Regards Peter

  • HamburgHarburg
  • Taiwan, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 kvě 2018
9.7

The location is super convenient, and the staffs are very willing to help.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for a very good rating! Regards Peter

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
18 kvě 2018
7.4

Nice Hostel, clean and good equipped. Staff was friendly and helpful. Only downside ist, that I found the hostel was lacking in Atmosphere. Besides that I would recommend

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • holohanmartin8337
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 kvě 2018
9.7

Excellent staff and great atmosphere....really enjoyed my stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your kind words! Regards Peter

  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 kvě 2018
8.9

SUPER! Je recommande!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for recommending our little big Hostel!

  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 kvě 2018
9.1

Excellent hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for a perfect rating!

  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 dub 2018
7.7

It’s located right behind of the train station but a bit further away from the city centre. Toilets and common areas are quite clean and they have nice kitchens for cooking.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×