Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

YHA Oxford

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 1091 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 1091 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 zář 2018
7.7

Pro: gemütliche Lobby/Lounge, große Self-Catering-Area, direkt neben dem Bahnhof und nur 10min ins Zentrum, freundliches Personal Contra: kein Wlan auf den Zimmern nur im Gemeinschaftsbereich, komischer (Putzmittel?)Geruch im Bad und in der Bettwäsche, kalte Dusche, Duschvorhang unten ganz gelb

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 srp 2018
8.0

The hostel is perfectly located next to the train station, which of course is noisy at night, but great if traveling by train. There is a big dinning room and a nice lounge to spend time at and meet people. The rooms we're clean, but the bathroom floor was all wet due to a damage at the sink.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for posting your feedback. We are glad that you enjoyed your stay and the experience of meeting new people. We hope to welcome you back in the future.

  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
23 srp 2018
8.6

Dorm was extremely stuffy and the window could only open a few centimeters

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • elodiemarias5304
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 srp 2018
8.0

Très bonne auberge, propre et bien située.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks so much for writing a feedback about your stay. We are happy that you enjoyed your experience at YHA. Regards!

  • joellasbills3752
  • Madagascar, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 srp 2018
6.3

Location is prime, cost is effective, but a general sense of not-clean in the air and facilities--so, kinda gross, actually. But, for the price, you deal with some stuff.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your feedback. We are sorry that we did not meet your expectation, our housekeeping team works too hard to keep the rooms and facilities fresh and clean but we are always happy to receive feedbacks that can help us to improve our service for the future. Regards

  • bpbernard6691
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 srp 2018
7.7

Internet uniquement au rez de chaussée Petits déjeuners à l'anglaise ou française Situé près de la gare Possibilité de manger et boire à l'accueil Pas de parking sur place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for taking the time to write a review about your stay. We are glad that overall you had a nice experience. Best wishes!

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2018
10.0

Sehr angenehmer Aufenthalt, hoffentlich bald wieder

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you so much for your great rating! We are really glad that you enjoyed your stay with us and we will be happy to welcome you back in the future too. Best wishes!

  • marloesvanderzee6220
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 čvc 2018
7.7

Locatie is top. In verhouding een wat duurder hostel met apart ontbijt, maar dan ook een full english breakfast.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Bedankt voor uw review en vooral voor de geweldige beoordeling voor ons personeel. We zijn blij dat je van je verblijf bij YHA hebt genoten. vriendelijke groeten

15 čvc 2018
8.3

Pros: - good lockers - pool table - decent location Cons: - lots of kids and families (not great for meeting friends when solo traveling) - Definitely a big-box hostel without a community feel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 čvc 2018
10.0

J'ai beaucoup apprécié l’accueil des personnels, souriantes, à nos services des clients mais le problème la wii fi ne capte pas dans le 1er et 2ème étage que sur le rez de chaussé et en plus pas trop non plus. Moi personnellement je n'ai pas eut d'internet même au rez de chaussée

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the top score to our service and for your review about your stay, we really appreciate it. We are sorry that you had problems with the Wi-Fi, as you said it is only working in the ground floor, but once you create your account usually is working properly. We will be happy to welcome you back in the future. Regards

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×