Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Woodquay Hostel Galway City

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 1345 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 1345 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • mytouille061330
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2018
10.0

Everything was clean but as soon as the other occupants arrived they left hair and stuff everywhere in the bathroom :(

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 čvc 2018
6.6

Caveat: Was there only one night Generally okay, bathroom wasn’t very clear neither the day when I arrived or the morning after. Galway is a place full of fun things to do and they didn’t advertise much. Free breakfast was minimal but decent. Staff was nice. Kinda bad that they don’t accept cards but only cash. Overall ok but not great.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 čvc 2018
6.6

Living room and kitchen area is quite small. Kitchen was really untidy. It was super cheap though, so would recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • nboyler3182
  • Irsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
11 čvc 2018
9.1

Stayed for 1 night, was the cheapest in Galway available but it had everything we needed, including a light breakfast of tea/coffee, cereal & toast. Comfy bed and decent sized kitchen & hangout space. Small bit of noise from the street on the morning but I guess that comes with the location. Would recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • alystinia3381
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čvc 2018
8.6

Très bon établissement, bien placé en ville, accueil chaleureux. Juste une remarque : j'y ai séjourné une nuit et ayant une petite tête j'ai oublié des affaires, à savoir une serviette bleue et un médicament donc j'ai ABSOLUMENT besoin pour mon genou et dont je ne peux pas me procurer en Irlande. Or j'ai envoyé un mail au staff, il y a déjà trois jours de cela et j'attends toujours une réponse !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • odonoghue19994716
  • Irsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čvc 2018
10.0

as three young girls staying in the city, we couldn't recommend this hostel enough. not only is the location perfect, the price low while the standards are high. all staff were welcoming and very helpful and made us feel secure. along with the security and reassurance from the helpful staff, you also have your independence and can do your own thing, if that's more your cup of tea, as the room itself was located around the corner street in a separate house. Will be back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nina-991537
  • Austria, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 čvc 2018
9.4

Nettes Hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • beuje0307123
  • Lucembursko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čvc 2018
8.6

Good location, good atmosphere, not quite enough bathrooms at rush hour in the morning.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
24 čer 2018
10.0

I really liked this one! Affordable, great location, slept well and made some new friends! And a light breakfast for free :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2018
10.0

It's such a great place to make friends, everyone was very nice and I am already looking forward to come back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×