Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Way Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 9054 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 9054 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2018
10.0

One of the best hostel which I have ever been to.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • faralii
  • Malajsie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2018
9.4

I had a great time here. The staff here were very helpful during my stay. They even let me keep my luggage after 8 pm. I would definitely come here again. The only negative thing that i experience here is that the female dorm was very loud due to the street next to it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • blaisha
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2018
9.4

Este hostel es genial. La gente es muy simpática y esta cerca de todo. Sin duda, si algún día vuelvo a Madrid, volveré a quedarme ahí.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
15 úno 2018
10.0

Best hostel I’ve stayed in.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 úno 2018
9.4

THE BEST! the atmosphere is sooo relax! the team! ALL The team are so helpfull and very fun! We stayed at the private room, the bathroom and Shower were so clean! overall, the best hostel!.... And, If you plan to meet other travelers you DON'T have to MISS the Pub Crawl with Miguel! is fun ¡ASEGURADA! .... worth every peny! The location it couldn't be more centrical! you are like 2 squares far from Plaza del Sol, and 15 min walking to Del Prado... Most places are around 15-20 min walking!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
15 úno 2018
9.1

Had a great time here, very nice hostel with all you need, absolutely amazing staff who are there 24/7, and a great familiar atmosphere to meet people easily, especially when traveling alone.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Carlos_martz
  • Peru, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
13 úno 2018
10.0

Buena estadía y la atención fue muy amable. Recomendable 100%

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 úno 2018
10.0

Excelente el hostel! Lo mejor es el personal. Muy buena onda dispuestos a ayudarte en todo! Definitivamente mi lugar pra volver en Madrid! Saludos!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 úno 2018
10.0

Fantastic hostel, best I've ever been to. I know it sounds cliche but the hostel is very well designed and you meet huge amounts of people. A must is the sangria night which brings the hostel together each night meaning there'll be no shortage of friends to make and people to meet. The staff are great as is the location, bathrooms and big kitchen. There however is a bathroom with one toilet between usually every 2-3 rooms which can be a pain however.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • faescalante91
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 úno 2018
10.0

Tuve una estadía perfecta en el hostel! Los chicos del staff son todos unos genios y siempre nos ayudaban! La ubicación es cómoda, queda a 2 o 3 cuadras de puerta de sol, 15 o 20 minutos de atocha, yo fui caminando. Muy buena experiencia!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×