Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Way Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 9330 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 9330 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • jorbrandt31
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 kvě 2018
10.0

Todo muy bien, impecable staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • crealex973281
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 kvě 2018
9.4

Polo y Nacho fueron los mejores :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Maddiechinchay
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 kvě 2018
9.7

Very fun, clean party Hostel. Perfect location, the bathrooms are just pretty small. They always have great music playing. Best kitchen out of any hostel I've been to.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • TIMWALROD
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 kvě 2018
10.0

So good for solo travelers, I made fast friends basically as soon as I got into the door! Cheap drinks and communal kitchen where there is always something cooking this place properly felt like home! Will return next time I'm in Madrid

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mariarbocarandoorihuelatrabaj5254
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2018
10.0

Me encantó. Ambiente familiar y maravillosa mezcla de gente. Todas edades y culturas, sin duda volveré y lo recomendaré. Gracias al personal por el trato maravilloso y la pulcritud.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 kvě 2018
9.7

Gracias por todos!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 kvě 2018
10.0

I started volunteering at 2060 hostel a few days ago and have really enjoyed the experience at this hostel. The common area is great for meeting other travelers, sangria night is every night at is a lot of fun, pub crawls, and other activities are also provided by the hostel. And the beds are very comfortable. I wouldn´`t stay anywhere else .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jacqspratt204travel1318
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2018
10.0

Best sttaff! Gracas Patricia y y Nacho ( aka Ignacio)! Never lined up once for a shower or washroom even though I was in a mixed 8-bed dorn. Clean clean clean!! Perfectly functional kitchen. Bag your things for the fridge! Breakfast with an international crowd! Location was perfect! Lots to see and do within easy walking distance.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 kvě 2018
6.9

Great location, great price, some struggle. For a party hostel, this would probably be perfect- night events and partying/pub crawls seem to be the focus. Most of the staff were very kind and helpful- one was in training so I struggled a little there. When checking out early in the morning, I couldn’t find a staff member and the phone wouldn’t pick up- turns out he was smoking weed outside. Not the cleanest, but okay. Busy and loud. Was not overly impressed, but it was functional. Party hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • matthewolenski1140
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 kvě 2018
9.1

Great place to stay! Friendly staff and dinners were great!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×