Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Three Little Pigs Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 2186 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 2186 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • domnikitat1534
  • Řecko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 říj 2018
10.0

Everything good. The stuff was a bit strange (like taking with 1-3 words every time) but not unpolite so I still give 5 Star. Totally clean. The cleaning personal was very polite. The place was nice. It would be nice to have some board games for the people staying there for some hours. In general it was a nice experience and I felt safe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rodrigosalcedoalvarado607
  • Peru, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 říj 2018
4.3

No lo recomiendo porque no hay seguridad. Muchas veces por ahorrar unos euros llegamos a cualquier hostel, este fue el caso mío. Deje mi mochila en la recepción, guardada con el candado y demás, y al volver para irme a mi siguiente destino, no estaba mi mochila. Hice las denuncias respectivas, pero nadie sabe nada, tiene que seguir su proceso. La seguridad es lo más importante, porque puedes perder muchas cosas valiosas. Pésimo, no lo recomiendo a nadie!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • EliReiter6349
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 říj 2018
6.9

It's fine. Big room with a table, which is nice. But super rude staff. Not that helpful and they seemed like my basic questions were trifling. The facilities were nice, with a large room reminiscent of a beer hall. Cool guests.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 říj 2018
9.4

性价比极高,位置相当好,淋浴间和洗手间都很干净,床铺也很干净!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Akasya0262137
  • Ukrajina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 říj 2018
9.7

Хороший хостел: комфортные кровати, хороший вай-фай, хорошее расположение, а что ещё нужно очень уставшему туристу.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
10 říj 2018
8.9

I was wondering about the name "Three Little Pigs". Now I know it is a good night fairy tale. How lovely! Everything was okay. Bed was comfy with fine linen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • dragonreborn5
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
5 říj 2018
10.0

This is my second stay. This is the perfect place for a little stay in Berlin. Close to everything and priced just right.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 říj 2018
7.1

Ganz Ok. Nicht gerade liebevoll eingerichtet. WC und Dusche in separaten Räumen.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • micellicecilia1682
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 zář 2018
5.4

No tenía cocina, ni un vaso para tomar una aspirina, ni calentar agua o comida.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • katrina_white1136
  • Kanada, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 zář 2018
9.7

Loved this place! This place is huge but has a great atmosphere. Beds were not the best I’ve slept on but the rooms were great. Each bed in our room had a bed light, plug and shelf. Would totally recommend this place to anyone.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×