Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

The Bristol Wing

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 445 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 445 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • sarahemberson9458
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 říj 2018
9.1

Great building, lovely hostel. Great kitchen and sitting area. There didn't seem enough bathrooms for the amount of people, although it didn't seem to be a problem. The rooms were fine - my only complaint is that I couldn't sit up in my middle bunk, but otherwise good beds with curtains for privacy

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
12 říj 2018
9.7

Clean and quiet. Was exactly what i needed. Staff were attentive. Bathrooms were the cleanest ive seen in a hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 říj 2018
6.0

The hostel is very well located. Rooms are clean but people don't even say hi or talk at all and the showers were dirty, I found chicken and chips on the floor. I think is a nice hostel, I was just not lucky with people in my room

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 říj 2018
10.0

My favourite hostel! Such an beuatiful place with super comfortable beds. Each bed has it's own light, power source and curtains thus it gives you some privacy. The bedroom are big and you don't feel like squeezed in like in many other hostels. The staff is super friendly and we had a dinner night together where the stuff cooked food and all guest where welcome to join. We had such fun and nice talks. The idea behind the hostel is awesome as well as their contribution to sustainability.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • vinpeck2507
  • Australia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
8 říj 2018
7.4

Clean and quiet.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • samgoofygrin8561
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 říj 2018
9.4

Great location for the city centre with comfy beds, lovely staff, really comfy sofas and loads of space! Can’t recommend highly enough!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 říj 2018
9.7

Take the 3 bed room and split it between friends is the best option me thinks

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rachaelllewelyn3727
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 říj 2018
10.0

Fantasyic place. Clean comfy beds and friendly helpful staff. Reat location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • pjharling6520
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 říj 2018
9.7

A bit short on washrooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Česká republika, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 říj 2018
9.7

Excellent location in central Bristol. Friendly personnel. Free luggage storage after check out. Three bed room is actually double bed + single bed. 1st floor could use one or two more washrooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×