Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

The Beehive

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 379 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 379 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
11 říj 2018
10.0

One of the best hostels I have stayed at. Plenty of shared bathrooms to use. The cafe makes excellent breakfast. The staff is very nice and helpful. Beds are comfortable and the place is very clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
4 říj 2018
8.6

El hostal está muy cerca del metro y central de trenes, eso es muy conveniente, además es un lugar muy limpio, el desayuno bien aunque se me hace un poco caro, el último día no sé por qué no había internet y algunos enchufes se quedaron sin energía eléctrica fuera de eso todo excelente

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 zář 2018
10.0

Fantastic location and wonderful rooms. Plenty of facilities for all the guests and the staff were great. Yuli was amazing and so helpful with any questions.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • purevic
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
25 zář 2018
8.3

괜찮은 호스텔입니다 거리 가깝고 깨끗한 편입니다 단 직원분이 좀 더 다정한 분이라면 금상첨화일 것 같네요

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 zář 2018
10.0

I felt more like agueat of the family than staying at a hostel, it was wonderful - the hosts, Steve and Linda were great, really friendly and welcoming, and the rest of the staff were every bit as great. The food was lovely, the room was spotless and the location was really convenient too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 zář 2018
10.0

I loved the beehive - one of the best hostels I stayed in. I felt safe, had friendly dorm-mates, the owners were very welcoming and approachable, the location was great, and facilities were perfect. I already recommended this hostel to a friend who stayed there soon after me. I would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kylle1
  • Australia, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 zář 2018
10.0

The staff really couldn't do enough for us, there was a problem with the shower head which we didn't complained about but it got fixed non the less, breakfast was the best, so close to the station yet quiet, can't wait to spend another night there on our way through

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 zář 2018
9.7

Probably the best hostel I have stayed in. Very clean, great facilities, safe. They also have an free app for your phone that has amazing recommendations for food and activities. No free breakfast and social atmosphere is not great, but I had awesome people in my dorm room and so it all worked out. Will definitely stay here on my next visit to Rome.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rachael6659
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 srp 2018
9.4

The Beehive hostel is a great place to stay. It’s continently locates right next to Termini station, so it’s very easy to get anywhere in town. The staff is very friendly, welcoming and helpful. Steve even located a towel I left after my stay there ended but I was still in Rome. The breakfast at the hostel is also delicious and reasonably priced.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • doni7259519
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 srp 2018
10.0

테르미니 역에서 뛰어서 1~2분거리고 3분정도 거리에 있는 것 같아요, 그만큼 역세권으로 위치가 매우 좋습니다. 직원도 매우 친절합니다. 처음 안내시 설명해주고 다시 해보라고 한 후 숙지하도록 도와주고 시설도 깔끔하고 매일 정리해줍니다. 치안, 직원, 시설 서비스 모두 만족했습니다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×