Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

The Backpack Cape Town

23 zář 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 2329 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 2329 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 zář 2018
10.0

This is one of my favorite hostels I've ever been to! Great location, within walking distance of most major things. The bar has a great vibe and a cozy wood stove for the colder months. Breakfast was also really good with lots of options. And there's lots of cool places to lay out and relax. Well done Backpack!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rugersst6643
  • Australia, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 zář 2018
7.7

Nice place, breakfast was nice dinning area a bit cramped. Cold for us during September.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 zář 2018
8.3

Good hostel...no real complaints.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • samuelpalmer1989527
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 zář 2018
9.7

feels very safe, easy to meet people, great atmosphere and awesome location. Stayed twice, as it was so good :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 zář 2018
9.7

Great hostel! Awesome place and in a great location. Best hostel breakfast! Only downsides were that you couldn’t buy dinner or snacks at the bar, and that there weren’t lockers in the room i stayed in and the leftover safes weren’t working! But had locks on front of room so as long as roomies were trustworthy you were fine!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 33 Recenze
1 zář 2018
10.0

We loved our stay at the backpack! Staff were incredible with a special shout-out to Andrew. The breakfast was great for an included breaky and it was in a great location to everything!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • akshayshankar
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 srp 2018
9.7

Great location. Most of cape towns attractions are nearby. Friendly staff and amazing vibe.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mblaeser1198
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 srp 2018
7.7

Very good breakfast

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you so much for staying with us we are delighted you enjoyed our free breakfast The Backpack Team

  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 srp 2018
8.6

Great location. Felt safe as solo female traveller (stayed in female dorm). Good facilities. Generally keen. Friendly staff. Generous included breakfast. Only drawback was very loud between 23:00-0:300 hrs due to other noisy, drunk residents... not entirely shocking given it is a backpackers. Was woken up every night, difficult to sleep. Would definitely visit again though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for reviewing us. We are so sorry that you were kept up its not something that happens every night however as you said it is a backpackers and people just want to have fun. So happy that you are willing to come again we look forward to that. The Backpack Team

  • careyhaggerty3122
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 srp 2018
8.9

A bit far from some of the activities I wanted to do, but I don't think there is a hostel that has a perfect location in Cape Town since it's so big and there is so much to see.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×