Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

The Backpack Cape Town

18 led 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 2210 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 2210 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 pro 2017
10.0

Génial à tous points de vue ! A recommander

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • spatch092
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 pro 2017
10.0

Backpackers was my second hostel I’ve ever stayed in but it set the bar pretty high. The staff is friendly and helpful, and the guest are just as amazing. Great atmosphere overall. I would go to Cape and stay here forsure. I’m also recommending for fellow travelers I met along my journey.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 pro 2017
9.7

This place is the real deal! If you are looking for, a kind staff, lots of places to hang around in and meet new people, large comfortable dorms, great tour booking, this is the place! It’s SO easy to meet people here! Also because it’s so chil and cozy. In danish; hygge!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 pro 2017
10.0

we had an amazing three days staying with you. It was a great location with friendly and helpful staff. A great introduction to staying in Cape Town. I accidentally left my credit card at the bar and went out for the day. Andrew tried really hard to get a message to me to let me know they had it in the safe so I didn't cancel it. Thanks for you help with that!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 pro 2017
10.0

Staff and atmosphere was amazing!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks so much for the great score. Wishing you a very merry Festive Season The Backpack Team

4 pro 2017
9.4

Always a reliable good stay in Cape Town!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks so much for taking your time to review us. Wishing you an awesome Festive Season The Backpack Team

  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
29 lis 2017
8.9

Gr8 place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
25 lis 2017
9.4

Lovely hostel! Very easy to get to know new people, the staff is great and the facilities are are very clean. There is a security man 24/7 at the front door which is nice and the breakfast is one of the best I had in a hostel so far! If you feel like socializing you go to the bar and if not you go to one of the many other cozy common rooms or the pool. Many people extend their stays in this hostel or switch back here from other hostel...which (in my opinion) says it all!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 lis 2017
8.0

I really wish they wouldn't allow smoking in the hostel. A lot of the hostel is outdoors, so people take that as an invitation to just smoke wherever, and the smell is CONSTANT. It even permeates the furniture and walls, and gave me a near constant headache. My room was clean, but it was super dark and had a mildew smell to it. It was very secure though, and was cleaned daily. Staff was very friendly, but probably wouldn't stay here again though because of the smoke.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 lis 2017
10.0

Good staff, tasty breakfast!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×