Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Sukha Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 52 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 52 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • hanniel03
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 čer 2018
9.7

Everything was great, the location is perfect I would just recommend a different way to open the door every time I went out and came back I had to wait at least 2-3min for someone to open the door but if its a method to be saffer than its okay I guess thanks for your hospitality I'll be back

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your comments! We're working on the door issue, so its faster but still safe. Hope to see you again!

6 čer 2018
10.0

Great hostel, great location with good breakfast and good vibes

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks a lot for your comments!

  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 kvě 2018
10.0

Very comfortable and friendly place to stay. Excellent quality-price ratio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your comments!

  • RayKarma
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 kvě 2018
9.1

A Perfect place in SLP!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Great having you over guys!

  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
25 dub 2018
8.9

Sukha hostel is a nice hostel, with hot showers, good WiFi and a kitchen to cook in. The staff is really nice but in the dorms you hear everything from the common room so it’s really loud in the evenings. Also the bunk beds sway every time someone moves so hope for a still roommate ! But quite good value for price.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for your comments! We are looking at options to improve those things :)

  • lemonplg6739
  • Řecko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2018
10.0

The best opition about staying in San Luis! About everything! Price, location, atmosphere , stuff, beds and the best breakfast I even had! I had great time there! Muchas gracias, Lemonia

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much! So glad to have had you over :)

  • Paulinamariahc
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2018
10.0

Me encantó el lugar, todo y todos con muy buena vibra y actitud. Seguro que vuelvo y muy pronto. Lo recomiendo para pasar unos buenos días de aventura. Especial para quedar cerca del centro y sus alrededores.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Que bueno que te gustó! Esperamos verte pronto de regreso!

  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 dub 2018
10.0

Great vibe, fast service, friendly staff, delicious breakfast in the morning, comfortable beds, and a colourful atmosphere! Overall a very pleasant stay. :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Great having you over! Glad you liked it!

  • KevinMC
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 bře 2018
10.0

This was my second time here, it was a very nice stay with my girlfriend and her friends from Spain. There were enough showers and toilettes, clean towels and blankets, beds were comfortable and clean too. We had very delicious breakfast with fruits and Mexican "sopes". The personnel was kind and attentious, the girl let us part our car in front of the hostel for not paying parking. I would definitevely come back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We are glad you liked it so much and would be great to have you again!

26 bře 2018
9.4

Nice place Great location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Apologize for the cleaning low standard. We are trying our best to keep it as neat as possible.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×