Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Sukha Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 66 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 66 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • erleyv4856
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2018
9.4

El hostal cumple con las expectativas, la atención y ubicación es excelente! Se agradece el detalle de las conexiones para cargar el celular y la repisa sean individuales. Los cuartos son amplios y con cierta privacidad en el caso de los compartidos.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias por los comentarios Ernesto!

  • Gerard0818
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
18 čvc 2018
9.4

Experiencia muy agradable, ubicación cercana a todo el centro. Buen ambiente e instalaciones cómodas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias por tus comentarios :)

  • jaimealonso666
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 čvc 2018
10.0

Excelente en todos los aspectos.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Que bueno que te gustó!

7 čvc 2018
8.3

cool hostel. Idea make it clear the trashcans for non organic and organic. Together we can make it a small difference

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We used to but the public system in Mexico mixes it again when they pick it up. We are looking for a way to solve that. Thank you!

  • oliveceesay1135
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čvc 2018
9.7

Lovely colourful hostel with great roof terrace and communal spaces. We stayed in the private room which was lovely and has its own private terrace which was a nice touch. Everyone there is extremely friendly and helpful, they were very keen to help us practice our Spanish which was great fun!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks a lot for your comments! We are glad you had a nice stay!

  • morganeifeedgood883
  • Francie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
26 čer 2018
8.0

Nice place to stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hope to have you back :)

  • hanniel03
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 čer 2018
9.7

Everything was great, the location is perfect I would just recommend a different way to open the door every time I went out and came back I had to wait at least 2-3min for someone to open the door but if its a method to be saffer than its okay I guess thanks for your hospitality I'll be back

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your comments! We're working on the door issue, so its faster but still safe. Hope to see you again!

6 čer 2018
10.0

Great hostel, great location with good breakfast and good vibes

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks a lot for your comments!

  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 kvě 2018
10.0

Very comfortable and friendly place to stay. Excellent quality-price ratio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your comments!

  • RayKarma
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
4 kvě 2018
9.1

A Perfect place in SLP!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Great having you over guys!

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×