Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Sparks Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 134 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 134 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • molutravel389
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 dub 2018
8.9

We had a pleasant stay in this hostel. The kitchen was great, and the showers too. The bed brings you a lot of privacy ! The location is perfect in the city centre next to train station and not far away from bars. We recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • jessicajegutzki7475
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2018
10.0

Das beste Hostel in dem ich bisher war. Sauber, schön eingerichtet und super gelegen. Ich kann es nur empfehlen und werde bestimmt wieder dort absteigen, wenn ich in der Nähe bin.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 50 Recenze
13 dub 2018
9.1

Great hostel, in a really good location right between the train station and the main bar street. Hostel itself was really clean and modern, really comfy beds and good bathrooms. Kitchen seemed well equipped. Only downside was that there wasn't a huge amount of atmosphere, everyone kept to themselves a bit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • u35284498265
  • Hong Kong, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2018
10.0

Best hostel experience for me! Outstanding room environment and comfortable common working place!! Really live it

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
10 dub 2018
9.1

No issues with staff. I just didn't have 10 € so I instead gave 20 £ for security deposit. The guy did make note of that, just not the way he was supposed to so next person knows what I had given. Stairs on my side very tricky.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 dub 2018
10.0

Perfect hostel located in the heart of the city. I spent a weekend, my Rotterdam Marathon weekend, at Sparks. And it could have been better than this. Location is great, walking distance from central station and surrounded by different public transportation options. However you can aslo easily walk to majot highlights. There are plenty of supermarkets, shops, cafes nearby. Staff is incredibly helpful. They will do their best for you! And rooms are just comfy, not the mention the cleanlines!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ThiGeever
  • Peru, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
5 dub 2018
8.6

I didn’t have a bad stay, but I wasn’t wowed either.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • teoslampros
  • Řecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 dub 2018
10.0

This was my first hostel experience! Totally appropriate for the situation! Enjoyed my stay and the atmosphere is cool! Absolute 10!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • myreleneknaepkens6693
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 dub 2018
9.7

Zeer aangenaam hostel, vlakbij het station en op wandelafstand van het centrum. Mooie kamers

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 dub 2018
9.4

I absolutely LOVED this hostel. One of the best I’ve stayed in. My three friends and I stayed in a 4 bedroom dorm. There were two showers INSIDE of our actual room and we had a balcony as well. I love that it’s easy to reach the top bunks too. I’d say add more mirrors to room for girls to get dressed and what not. I’d recommend this hostel to anyone staying in Rotterdam. Breakfast was a plus too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×