Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Room007 Ventura Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 2318 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 2318 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • romj854859
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 srp 2018
9.4

Superbe auberge, propre, bien placé et avec une belle décoration. Chambre climatisée, avec volet électrique, douche et WC dans la chambre. Petit déjeuner copieux (croissants, beignets, céréale...) pour seulement 2€ :) Grands casier + serviette de bains fournis. Je recommande sans hésiter !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ellapitteri5030
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 srp 2018
6.0

Good location, good bathroom, okay rooms although aircon didn’t work. Kitchen only has a microwave and limited facilities. Have to pay for luggage storage after check out.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • SeaTurtle007
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 srp 2018
7.7

I had a 1 night stay in this hostel. They had air conditioned rooms which was nice in the heat wave. I liked the card access and big lockers you get to have with a key. One down side is that there is no kitchen if you want to cook food or store something in a fridge. They provide breakfast for 2 euros when I was there. The breakfast area and your room is the only place where you might socialize with others. I personally prefer to have a social atmosphere. Staff were not the most friendly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • sablecharlie4549
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2018
7.4

Thought this would be our favorite hostel but little did we know, it was not. The hostel was extremely trendy/cool, with all of the artwork and writings on the wall, but that's pretty much all it had going for them. The part that really got us was both the wifi and air conditioning didn't work, which are two really important things for us. We often found that we had to avoid our room because it was SO hot. We even tried telling the front desk and the guy was rude about it.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2018
10.0

Me gustó mucho, la las muy bien

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mandsm
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 čvc 2018
8.6

The location was great and the hostel was very clean. The locker was big enough to fit our suitcases and backpack. Other than that, it's not a very good hostel. They make you sign in with your Facebook to use wifi and it hardly ever worked in our room. The air conditioning was in the lowest temperature and highest speed, yet, the room was awfully hot. The staff was not really friendly and there wasn't much of a good atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • karinatafarelo
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 čvc 2018
9.4

Hostel bem limpo e organizado. Localização maravilhosa, perto de tudo! Staff muito bom também

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
29 čvc 2018
8.6

Pros: great location, good price, overall ok. Cons: they make you sign in with your Facebook to use WiFi which is shady. Wifi in rooms also not strong. One day bathroom was not cleaned—maybe someone was using it at time but it needed it. Other note: Activities offered are through 3rd Larry vendor. Overall: not the best and not the worst. Ok for a few days in Madrid.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
27 čvc 2018
9.4

The hostel is located in the city centre, so everything is close. Everything was fine

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 čvc 2018
8.3

Estuve una noche en el hostel con mi novio en una habitación de cuatro camas y muy bien, con baño privado limpio, toallas, lockers, ropa de cama limpia... Buen ático para fumar y personal amable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×