Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

River City Inn

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 2197 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 2197 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • facuesquivel
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 úno 2018
9.7

Best location and very helpfull staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2018
8.6

位置特别好,出行很方便,性价比特别高,值得入住

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 led 2018
10.0

El mejor hostel de Singapur! Todo perfecto. Tengan en cuenta que hay que hacer el check in antes de las 11 pm, mas allá que en nuestro caso nos encontramos con la amabilidad de Joseph que nos exceptuó de dicho pago. Son muy atentos todos los empleados pero especialmente Joseph tiene un trato maravilloso.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Timkillington6899
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 pro 2017
8.0

The River City Inn Hostel is a small quiet hostel very close to China Town. It is in a very good location for the older parts of Singapore. The hostel is clean and tidy and the staff are friendly and helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • jasmeetnarang233232
  • Indie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 pro 2017
7.7

Everything was good but the issues I faced was that there was no Lift and nobody came down 3 floors to pull my luggage upstairs through stairs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 pro 2017
7.7

Really good location close to Clarke Quay subway station, hostel itself is a bit quiet and the kitchen is basically non existent so unable to cook food, but pretty decent overall considering the price we paid.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
25 lis 2017
7.1

The woman checking me in on was extremely rude and unhelpful. Didn’t even say hello, and didn’t acknowledge that I had stood in a piece of glass on the floor! After speaking to another staff member we were offered a free night stay but as we wouldn’t use this we traded it in for a free wash which was handy. The location is excellent for getting around, 5 min walk to the MRT station. The place is very very clean and comfortable to stay at. Free breakfast is good and is available until 12 noon.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
25 lis 2017
8.6

The only setback is for those heavy bag travellers, taking 3 flights of stairs. No lift facility.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 lis 2017
6.6

It looks pretty different from what I expected based on pictures. It kinda just looks like you walked into someone's messy room that they cleaned up last minute. There was a line for the shower in the morning, like 4 people long. Plus it's on the 3rd floor. IDK just overall was disappointed. Especially because you pass a clean super chique looking hostel on the way up the stairs. ALSO the wifi SUCKED! When we got lucky, we could sneak onto the pw protected wifi for the chique/2nd floor hostel

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • bkoyuncu
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 lis 2017
9.7

Location was perfect, 5 min to chinatown. Includes everything you would expect from a hostel. Lovely staff. Peacefully and chill.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×