Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Patchwork Warsaw Hostel

18 srp 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1477 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1477 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • omidgn45972
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 srp 2018
3.1

Everything dirty, from the bathroom to the rooms! Absolutely no clean in the toilets that are only 2 for gender for whole hostel. Location terrible if you want to sleep, party and music all the night. Security terrible, everyone can enter and exit and nobody cares, there are the keys but people just need to wait for the first person open for him... non comfortable environment..drunk people everywhere, I had the luck to find a man lying in toilets drunk, maybe even not of the hostel. Darkness

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • simonasjankauskas19913623
  • Litva, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2018
8.3

Just was really hot to sleep.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • sophienagels544
  • Francie, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2018
9.7

Très chouette emplacement dans une bonne ambiance qui reste cependant calme dans les chambres. Personnel très souriant et disponible. Grande chambre propres.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
12 srp 2018
6.3

BED BUGS, I was bitten all over.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 srp 2018
8.9

Very nice hostel and staff, with friendly environment. All clean, but rooms are not very big and toilets could also be bigger.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 srp 2018
6.3

Not the best in Warsaw, you can find better hostel at cheaper price. Surrounded by alot of pubs, can be slightly noisy at night. The staffs are quite inflexible.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • guidoromanutti9869
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 srp 2018
7.1

If you are planning to rest and sleep, this hostel is not for you. My room window was to a patio with 3 bars downstairs so it was imposible to sleep until 2am. So noisy hostel!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2018
9.4

Really nice hostel, staff is even more amazing, very kind and help full. Special thanks to Tiago for his hospitality. Just an amazing guy!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest We are glad that you enjoyed your stay with us! Thank you for appreciating our extraordinary staff and we hope to see you soon. Kind regards, Patchwork Warsaw Hostel

  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 srp 2018
9.1

He estado antes en este hostal y me parece uno de los mejores de Varsovia. La ubicación es perfecta y el precio está bastante bien. Es un hostal seguro que ofrece lockers y cada huésped tiene su llave. Lo único que heché de menos es el staff que trabajaba allí antes, que eran simpáticos y profesionales. La gente que se sienta fuera del hostal, (quiero decir en la entrada del hostal) hace ruido, gritan y escuchan música y no dejandormir. Quizás se debería restringir las horas de uso.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest Thank you for appreciating our location, atmosphere and staff. We are glad that we met your expectations. We would like to apologize for any nuisance and inconvenience that occured during your stay. We do our best to keep the noise as low as possible. Nevertheless, we hope you will stay wish us again when you are back in Warsaw! Kind regards, Patchwork Warsaw Hostel

  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 srp 2018
8.6

데스크 직원들 왕친절해여 ~~ 가격대비 만족합니다:)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×