Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Patchwork Warsaw Hostel

25 čer 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1386 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1386 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čer 2018
8.0

Squeaky beds kept me awake at night.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 čer 2018
9.1

I loved this hostel. The atmosphere was fantastic and the staff was always helpful and fun. The location was walking distance from all the different tourist attractions and the street it is on has lots of restaurants and bars. Only problems were with slightly smelly bathrooms and the door to the room didn’t lock.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 čer 2018
9.4

Excelente ubicacion e instalaciones.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • gilbertsonabi9470
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čer 2018
7.7

The hostel was very clean and friendly. The room was very hot and with the windows open it was very loud with multiple parties going on outside, so pretty hard to sleep at times.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
8 čer 2018
9.4

Excelent place. The staff very friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
7 čer 2018
9.1

Staff very kind, services ok, all the rooms clean and order, only the guests outside the hostel doing noisy all the night and not leaving sleeping.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • luizseo133
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 39 Recenze
6 čer 2018
7.4

It is a very good hostel, very big, with lots os facilities. Bathrooms were always clean and always free. But it is quite a big place, so it doesn’t feel like a hostel. There were so many groups of people that was just weird, looked like i was in the middle of a school excursion. Also, staff wasn’t so friendly, they were just idle there. And it was the weekend so ir was extremely loud, not quite confortable to sleep.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mdelgado_95
  • Chile, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 kvě 2018
9.7

Perfect location, clean rooms and bathrooms, perfect to go with a group of friends

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, Thank you for your review, we are very happy that you appreciated our hostel, We hope your next stay is better! Best Regards Patchwork Warsaw Hostel.

21 kvě 2018
9.4

Overall decent hostel but not the best atmosphere to meet people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, Thank you for your review, we are very happy that you appreciated our hostel, at the same time we are sorry that you didn't feel it was the best atmosphere to meet people. We are always trying to do our best to keep a good atmosphere. We hope your next stay is better! Best Regards Patchwork Warsaw Hostel.

  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
21 kvě 2018
6.6

Buena ubicación. Me hicieron cambiar de habitación durante mi estancia. No puedes dejar nada en la heladera porque desaparece, me sucedió a mi y a otras personas también. El baño tenía mal olor por más que lo limpiaran.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×