Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Patchwork Warsaw Hostel

27 kvě 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1363 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1363 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
21 kvě 2018
6.6

Buena ubicación. Me hicieron cambiar de habitación durante mi estancia. No puedes dejar nada en la heladera porque desaparece, me sucedió a mi y a otras personas también. El baño tenía mal olor por más que lo limpiaran.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
12 kvě 2018
7.1

There was no atmosphere at this hostel and the staff didn’t care if you had a good stay or how to make it better. It was fine but there’s way better Hostels that are a lot more fun. Won’t be back

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
11 kvě 2018
7.4

Good place to stay -- my biggest complaint is that the hostel is right above a square with lots of bars & restaurants, so it can be loud at night, especially on the weekends. Beds weren't the most comfortable, but overall it was a good place to stay. I liked the location & the staff were really helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 kvě 2018
10.0

The staffs were all so friendly and helpful. And the rooms and toilets were so clean. Highly recommended. :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, Thank you for your review, we are very happy that you appreciated our hostel and staff! We are very glad that you enjoyed the stay we hope to host you again soon! Best regards, Patchwork Warsaw Hostel team.

  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 kvě 2018
10.0

It was perfect!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, Thank you for your review, we are very happy that you appreciated our hostel! We are very glad that you enjoyed the stay we hope to host you again soon! Best regards, Patchwork Warsaw Hostel team.

  • felix2304967
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2018
10.0

Ita not usual for me give 10 stars, there's always something wrong. But not in this case, the hostel is kind of perfect :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, Thank you for your review, we are very happy that you appreciated our hostel! We are very glad that you enjoyed the stay we hope to host you again soon! Best regards, Patchwork Warsaw Hostel team.

  • nathaliebieshaar9420
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 dub 2018
9.7

Heel behulpzaam personeel en spreken goed engels. Top locatie.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
30 dub 2018
9.1

Very cool Staff! The Hostel is not easy to find but when you are there you Feel very Welcome 😀 i Had a great time there.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, Thank you for your review, we are very happy that you appreciated our hostel and staff. We hope to host you again anytime soon. Best regards, Patchwork Warsaw Hostel team.

  • charlotte_maigret6788
  • Nizozemí, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 dub 2018
6.0

Hostel was harder to find then you think. They really should put a sign out in the street or something. But good location right smack in the middle of town. Bit loud at night though...

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • elportaldeviajes2502
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 dub 2018
7.7

Overall was good. What did disappointed was the breakfast :(

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×