Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Patchwork Warsaw Hostel

22 úno 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1283 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1283 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
14 úno 2018
8.9

Nice central hostel, it's pretty cheap and even the cheapest beds are pretty comfortable, I suggest this hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2018
9.1

The staff is really friendly and open for helping you. The location is close to the main spots, also quite close to where the free walking tours can be taken. The rooms are nice when it comes to space, beds and lockers! Would go back there if i return to Warsaw.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 úno 2018
10.0

Vraiment rien à redire!!! L'hôtel vaut même beaucoup plus que son prix. Super clean, et salles de bain très bien équipées. À 5min à pied du centre (et encore), staff super agréable. J'ai fais pas mal d'auberges. Celle-ci est largement dans le top 3!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • angiewnek2891
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2018
10.0

Great hostel. I would definetly stay here again. The location is perfect. The rooms were very clean. The staff was beyond friendly and helpful. All for a great price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mladenkv7209
  • Bulgaria, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
1 úno 2018
9.1

Been there twice actually. One of the best budget hostels I've been to in my life. Not just Poland, not just Warsaw. Everything was great - staff, showers, kitchen, lockers, location, beds, security on descent level, common room and a bar, backpacker atmosphere. Just great! .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
31 led 2018
8.0

Hostel completo pero le falta un poco para ser más acogedor. La parte de las duchas femeninas tenía olor (talvez por un mal desagote) pero funcionaban bien. Muy buena cocina! Tienen lavavajillas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • lmartinezcastro78811
  • Španělsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 led 2018
9.1

Our stay at Patchwork Hostel was wonderful! Great atmosphere and beautiful decoration, very clean, comfortable and very helpful staff. It is in a centric area, with lots of restaurants close by so our stay was perfect. Highly recommended!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear guest, Thank you for your review. We are glad that you liked our atmosphere and staff! We hope to host you again, Best Regards Patchwork Warsaw Hostel Team

  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 led 2018
8.9

The hostel is quite well located, near the Centrum metro station what makes easier to arrive at the hostel If you get the Polskibus. The area is safe, there's restaurants, bars and Supermarket around. The only thing is that the girl who did my check had a very basic English but It was possible to understand her. Not so near of the mais attractions.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 led 2018
8.9

The rooms are wide nice. It has perfect location indeed! The kitchen is small and the facilities are not enough. The showers have no soaps.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • marcopapadia8388
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2018
10.0

Awesome people and awesome service. Friendly atmosphere and the staff is really keen to help. Se you next time!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Guest, Thank you for your review, we are very happy that you appreciated our hostel. See you next time! Warm regards, Patchwork Warsaw Hostel Team

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×