Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Parkside B&B

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 59 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 59 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • jesspolledri
  • USA, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čvc 2018
9.4

Cute little apartment in a great neighborhood.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you!

  • clarissaschiffer7898
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čer 2018
8.9

Ich kann die Unterkunft nur empfehlen. Hier ist man genau richtig, wenn man Amsterdam richtig erleben möchte. Der Gastgeber Sebastian ist ein total netter/ hilfsbereiter und ein cooler Typ. Die Lage ist sehr gut, den es befinden sich zahlreiche Geschäfte und Bars in der Nähe. Außerdem hat man eine super Verbindung in die Stadt. Daumen hoch !

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Vielen Dank!

  • saravayas9004
  • Dánsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 čer 2018
9.7

My husband and I stayed for two night here and we loved it. It takes about 20-30 minutes to talk from the apartment to the beginning for the center. The room was very clean and nicely kept. There is a great little supermarket very close by, where we could but food and drinks to have at the apartment, also there was a big variety of some very nice restaurants. We were able to take Sebastiaans boat around the canals, that was great. Sebastiaan couldn't be any nicer and helpful. 100% recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you, it was nice having you!!

  • jpkbzas6003
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 kvě 2018
8.6

Small cosy place. sebastian, the owner, is great. The bathroom is a bit small and some of the furnitre is due for a change but i would still strongly recomend this place to anyone looking for a more home like stay on a location which is easily accesible by public transport yet away from all the fuzz.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you!!

  • roxielevi479
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2018
9.1

Had a brilliant stay would recommend deffo going back

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Bscgoncalves8657
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 dub 2018
8.6

Geweldig verblijf! Zeker een aanrader!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Super bedankt!

  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2018
9.7

I spent a couple of nights there. Sebastian was really friendly. He offered us to pickup us at the station even we were coming by car. It is a place with a very good quality/money relation. REally good place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you!!

  • reeceeddy1465
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2018
10.0

Host was lovely! We arrived 2 hours earlier than check in and were exhausted from travelling and he was happy to let us in and make us feel very welcome!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks guys!!

  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
21 bře 2018
9.4

We thoroughly enjoyed our stay here! Location was in a quiet area near a park and only a short walk from a tram stop. It took about 25 minutes to get from the Centraal station to the tram stop. The apartment itself was cute and had everything we needed--Sebastian was incredibly nice and helpful as well!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you:)

  • xdamian
  • Belgie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
1 úno 2018
9.7

Estuve 3 noches y 4 días en Parkside B&B y todo resultó excelente. Nos dejaron quedarnos algunas horas más, dado que el próximo huesped llegaba por la noche. Teníamos a disposición, además de la habitación y el baño, una cocina con heladera y todo lo necesario para cocinar, si bien no la utilizamos. Nos recibieron con algunas frutas, tes y galletitas y nos indicaron como llegar al centro y que podíamos hacer. La ubicación es muy buena, a 20 minutos de los museos y otros 15 del centro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias!!

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×