Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Omotenashi Hostel Miyajima

25 zář 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 301 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 301 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 zář 2018
9.1

Ganz tolles super Hostel. Super ausgestattet von Küche und spielen. Super große Lobby. Total nettes hilfsbereites Personal. Ist nicht ganz zentral aber für dieses Hostel nimmt man das gerne in Kauf. Ich würde jederzeit wieder hin gehen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 srp 2018
9.1

This place is huge!!! It has several floor full with rooms and beds. The location makes it close to the port if your going to Miyajima but there’s nothing else to do around.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • munchkinmom75150
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2018
10.0

This is our second time staying at this Hostel. We love it! Great service, convenient location, comfortable accommodations! We look forward to staying there again in 2020! We also love & buy the hand-made articles available at the entrance-unique and well made. Excellent customer service!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2018
9.1

very nice hostel, excellent value

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 srp 2018
9.1

Really good hostel, superb staff and friendly atmosphere!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • pajarini9988
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2018
6.9

The Manager and the Staff have to take care about travelers or/and tourist trying do not place in the same room them with people living and working for a long term. In this case were 8 guys working for a several weeks as a whole group with the own dynamic and rhythm (understanable, of course), waking up really early in the morning, making noise and obsessed with air conditioning.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
28 čvc 2018
9.4

Great common space with manga to read, games to play.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • adaveychester2571
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čvc 2018
10.0

This is an exceptional hostel, one of the best if not the best I have stayed in. The staff is considerate, friendly and very helpful. The location is very accessible, just down the road from the Jigozen way station, making getting around a breeze. The facility is amazing, a huge comfortable common room, plenty of dining area, a cooking area w/ stovetop and microwave,karaoke rooms, a shiatsu chair, lounge areas, two large flat screen TVs, ping pong, a mini library, nice showers and nice decor

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 čvc 2018
9.7

Excellent hostel, great rooms and common area facilities. Thoroughly enjoyed my stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • israel_npt8008
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 čvc 2018
10.0

Hasta ahora el mejor hostal donde me he quedado en japón, todo super bien desde la limpieza, los servicios, la amabilidad del personal excepcional, me ayudaron en todo lo que les pedí preocupándose siempre por mi bienestar, el lugar esta muy cerca de la isla de miyahama una de las principales atracciones turísticas de la ciudad de Hiroshima, la verdad se me hizo muy barato para todo lo que ofrece el lugar, la renta de bicicletas lo mejor, Yoko y el señor de la recepcion sin duda los mejores.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×