Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Old Town Kanonia Hostel and Apartments

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 578 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 578 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
2 led 2018
9.4

Everything was fine for me. The staff was friendly and helpful. It's small, but thats because in the old city. I'd definitely come again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
13 pro 2017
9.4

We stayed in an apartment and we loved it. The location and the facilities were great. We also got excellent service during check-in and check-out. Our only problem was with the electric kettle which had not been cleaned after the last visitor and therefore had mold in it. Otherwise everything was amazing.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
10 pro 2017
8.3

Booked private room but got upgraded to an apartment on arrival. In some ways would have been nice to be staying in the hostel rather that five minutes down the road, but the apartment is very spacious and still a good location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 pro 2017
7.7

Only stayed here one night, good location only downer was no laundry facilities!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
1 pro 2017
8.9

We booked an apartment between 4 friends. Great location and the staff was very helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
25 lis 2017
7.4

Nice hostel, great location, friendly and helpful staff absolutely worth the price !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 říj 2017
9.7

Wonderful!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
8 říj 2017
10.0

Perfect place. Loved it. No complaints.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
24 zář 2017
9.4

We stayed in a double en suite. It was a nice room, good sized with clean bathroom. It is right in old Town, in a quiet area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 zář 2017
6.9

It was a bit of a hike from the reception to the apartment. Not as close as we expected from the booking page comments. The 2 room apartment that sleeps four was a bedroom with three beds and then an extra bed set up in the kitchen/eating area. Not impressed. Photos were, in my opinion, intentionally misleading. The main building where the reception is looked great and was ideally located. The apartment was a small one in a cold-war era square and uninviting building. Would not book it again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×