Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Old City Hostel

18 říj 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 252 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 252 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • azharazizi
  • Malajsie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 zář 2018
9.4

Super super close to the train station. Superb location to many major attraction. Free breakfast. Cafe downstairs also gives discount and English speaking staff at the reception.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jg-bos342
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 zář 2018
9.7

Really great !!! the owners is just amazing and really kind !! I recommand !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • bksgnilknur7523
  • Turecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2018
10.0

The location is absolutely perfect. You can find yourself all of historical places in Antalya few minutes. Hostel is very clear and everyone very helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • fathiabdel196237
  • Maroko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 srp 2018
10.0

Great place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Alžírsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 srp 2018
5.1

I'm not recommended anyone at all.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2018
8.0

Very noisy in the room, because of the street life, mostly during night Troubled sleepers avoid this place otherwise use earplugs

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čvc 2018
6.3

Cheap and good location but the aircondition wasn't enough for the eight-bed dorm, so we had to sleep with the windows open. It wsa very noice outside on the street until almost 3 a.m. and at 5 a.m. the minaret prayer woke me up. I didn't sleep much at all during my sweaty night there. I didn't get a key to the room. On the positive side, the owner knew decent English and there was wifi.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • mradembaba3863
  • Austria, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čvc 2018
10.0

The best location And staff is Really helpful and best i recommended this hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • pfisterjeannema262
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čer 2018
9.4

Verry Nice hostel, in the Center , Nice Area, Easy for visit and discover the city Lovely people working there , thank you Serkan for your help and kindness we spend verry good time with you in the beautiful rooftop of this hostel If I go back in Istanbul I 'll go back there for sure , verry cheap and good rapport price and quality

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Írán, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 čer 2018
5.4

The air condition was not working so the window could not be kept closed and therefore, there was too much noise untill about 3 am. Uncomfortable Bunk beds when you wanted to climb and sleep on the upper bed. Pretty expensive for the service provided, because after a week, we stayed at another hostel, same area, private bedroom, but 4 euros cheaper.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×