Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Old City Hostel

25 zář 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 250 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 250 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • jg-bos342
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 zář 2018
9.7

Really great !!! the owners is just amazing and really kind !! I recommand !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • bksgnilknur7523
  • Turecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2018
10.0

The location is absolutely perfect. You can find yourself all of historical places in Antalya few minutes. Hostel is very clear and everyone very helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • fathiabdel196237
  • Maroko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 srp 2018
10.0

Great place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Alžírsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 srp 2018
5.1

I'm not recommended anyone at all.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2018
8.0

Very noisy in the room, because of the street life, mostly during night Troubled sleepers avoid this place otherwise use earplugs

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čvc 2018
6.3

Cheap and good location but the aircondition wasn't enough for the eight-bed dorm, so we had to sleep with the windows open. It wsa very noice outside on the street until almost 3 a.m. and at 5 a.m. the minaret prayer woke me up. I didn't sleep much at all during my sweaty night there. I didn't get a key to the room. On the positive side, the owner knew decent English and there was wifi.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • mradembaba3863
  • Austria, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čvc 2018
10.0

The best location And staff is Really helpful and best i recommended this hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • pfisterjeannema262
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čer 2018
9.4

Verry Nice hostel, in the Center , Nice Area, Easy for visit and discover the city Lovely people working there , thank you Serkan for your help and kindness we spend verry good time with you in the beautiful rooftop of this hostel If I go back in Istanbul I 'll go back there for sure , verry cheap and good rapport price and quality

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Írán, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 čer 2018
5.4

The air condition was not working so the window could not be kept closed and therefore, there was too much noise untill about 3 am. Uncomfortable Bunk beds when you wanted to climb and sleep on the upper bed. Pretty expensive for the service provided, because after a week, we stayed at another hostel, same area, private bedroom, but 4 euros cheaper.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • FLOBNQN4134
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čer 2018
7.1

Un desastre el colchon, tan viejos o malos que te clavas los resortes y es una calle de bares, donde esta situado por eso un dia (feriado), se quedaron hasta tarde y era tal el ruido que me fue imposible dormir. asimismo la pieza es muy luminosa y es dificil conciliar el sueño con luz y ruidos, no es lo ideal para descansar- El baño y la ubicacion sin duda lo mejor de todo

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×