Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Old City Hostel

19 led 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 226 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 226 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2017
9.7

This is my favorite hostel in Istanbul and one of my favorite period. Very cool old-feeling building with a lot of character. Cozy...indoor 'terrace' on top floor as well as a semi hidden little balcony above that which overlooks much of Istanbul (you can see the Blue Mosque! And the Taksim skyline...check it out at night!). Owner is a good guy and a real human being. Best location of any hostel in this city that I'm aware of (between Hagia Sophia/Blue Mosque and Cemberlitas/Grand Bazaar).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • malmukhtar
  • Irák, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 pro 2017
10.0

Very good hostel and great location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • eyhadmik8575
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 pro 2017
8.0

1층에(조식 먹는 곳) 카페(?) 라운지가 있어 투숙객들과 친해지기 좋음

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
6 pro 2017
10.0

Excelente ubicación, la havitación amplia con su propio baño, la atención deo encargado de primera, solo el desayuno esta algo pobre, de bevida solo incluye cafe y leche, falta jugo o cuando menos agua, por todo lo demás esta excelente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 lis 2017
9.1

Ubicación, desayuno, personal Excelente nada que decir. Pero la limpieza de las habitaciones hay no más. Ósea las sábanas limpias pero no barren la pieza y como me di cuenta que había un vaso con basura adentro y estuvo así los 4 días que estuve. Y en baño también (no entraré en detalle) pero lo demás excelente. Consejo contratar a una persona que asee las habitaciones y baño!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • ciwanhalo7694
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 říj 2017
10.0

The hostel location is perfect. I would definitely recommend this hostel. It is very clean and staffs are so kind and friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • slemantamerm2597
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 říj 2017
10.0

The best amazing perfect and comfortable hostel for all who love traveling and stay in a amazing center point of city, The old city hostel is in a center point of old historical İstanbul With a very helpful staff ,clean as perfect as everyone will like, perfect terrace with Very nice view of the famous blue mosque Very nice breakfast,. I really enjoy the stay in old city hostel, sure it get my place for next time , I recommend it for everyone who plans to visit İstanbul.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 říj 2017
10.0

It has the perfect location at the center of the old city. Almost on main road. 1min for the tram. We could walk to all the historycal places. Very good stuff and the owner is very friendly and kind. Thanx for everything.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 říj 2017
9.4

Très beau petit Hostel plein de charme, idéalement situé au centre du viel Istanbul à deux pas du grand bazaar, de la mosquée bleue et de la basilique Sainte-Sophie. Un très bon rapport qualité si on enlève la qualité du petit dèj (un peu light) !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 říj 2017
5.4

Do not stay here! The hostel manager is not to be trusted. I booked this hostel for 11 days instead of 4 days by mistake. I emailed the hostel 3 weeks before my stay explaining what happened and never heard back. When I checked in, the receptionist informed me I would need to pay for 11 days regardless. This is in violation of Hostel world’s cancellation policy. The manager refused to accept this. He harassed me for my entire stay pressuring me to pay the extra money. I felt very unsafe. SCAM.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×