Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Maverick City Lodge

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 2308 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 2308 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 čer 2018
10.0

Amazing Hostel! Super Clean!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
15 čer 2018
8.9

everything was great except I didn't get a single hot shower.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • jacobitomayo
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2018
9.7

Got lucky when we decided to book this place. Ended up being the favorite hostel on our trip thanks to Cinti at the front desk! Can’t wait to come back

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
11 čer 2018
8.9

Great hostel, air con in rooms. Only issue -There was no hot water when I was there for 3 days. I asked about it and I was told it would be fixed. Well it never was and it was a problem.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • ZachGlass
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 čer 2018
9.4

Best hostel in Budapest. Location is great. Beds have a curtain so you get some privacy even in shared rooms. They host social events such as free wine or free dinner to get everyone together so its easy to meet people. Also very easy to avoid the social events if you're not into that. Friendly staff. Good for solo travelers. Easy to meet people but also easy to avoid people if you want. 10/10

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
10 čer 2018
9.4

Very good location , walking distance to the chain bridge and shopping center ... just one block from the oldest ruin bar in town , very busy street at night , lots of restaurants and bars

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • piariveros
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 čer 2018
10.0

I could not have had a better time. Beds were great and private. They gave me a towel and a lock for my locker which was very big! The location was perfect with the bars and all night life on our street but while sleeping there is no problem you can’t hear outside. At this hostel you choose how you want your experience to be. It can be very chill or you can be super social and party. Made some great friends here that i will visit in the future. Highly highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
5 čer 2018
9.1

Really enjoyed this place, staff was lovely and we had the chance to meet quite a few people staying there too.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
5 čer 2018
10.0

Amazing hostel !!! 10/10 Amazing staff members, always happy to help us, nice kitchen to cook, common room to meet people. Very nice dorms with curtains Hostel very close to the most popular ruin bars No negative

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • SandraHerbinger2807
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 čer 2018
10.0

Perfektes Hostel in bester Lage in Budapest. Von dort ist alles erreichbar. Und im Viertel fühlt man sich auch ganz schnell wohl, viele Bars, kleine Läden und Restaurants. Am besten haben mir jedoch die Betten gefallen in denen man sich wie in einer Kajüte zurück ziehen konnte!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×