Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

M Montreal

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 3565 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 3565 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 pro 2017
10.0

One of the best options to stay during my trip to canada

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 pro 2017
9.4

Es un hostal increíble, los servicios y las instalaciones de 10, limpieza excelente, desayuno sencillo pero bien. Lo recomiendo 100% vale la pena totalmente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
9 pro 2017
9.7

Almost brand new! Was very clean! And the rooms were set up really well

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • manvar016191
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 pro 2017
10.0

De los mejores hostales que he visto.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
3 pro 2017
10.0

Posiblemente el mejor hostal en que he reservado el personal habla español inglés y francés lo recomiendo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • SHANIKEDEM99491
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 pro 2017
10.0

I had an incredible experience here. So many young and fun people. Very clean, very nice staff, I couldn't believe what i got for such a low price. I stayed in the 10 bed girls room and everyone was very respectful of the others, and surprisingly there was a lot of privacy because of the curtains around the bed. Loved my experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ericktort8157
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 pro 2017
10.0

Best hostel ever

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
1 pro 2017
9.7

Buenísimo el hostel, volvería definitivamente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • isabelamslopes3802
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 pro 2017
9.4

Best hostel I have ever been to!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Smíšená skupina, 18-24
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
1 pro 2017
10.0

Very good hostel, incredible value for what you get. Breakfast is included, you get privacy even in a large room and it has a beautiful rooftop with hot-tubs year round.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×