Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Hostel Sova

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 195 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 195 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Írán, Muž Skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 zář 2017
8.9

Really liked the people running this hostel. We talked to them and so much welcomed and actually wanted to talk more and more. They also accept to pay our fine (parking out car in the wrong place) for us to save our time for Travell more! Thank you ✌🏻

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 28 Recenze
8 srp 2017
8.0

Staff are nice. Lockers are a decent size. Really hot rooms though, with no fans or air-con. Not much atmosphere, but maybe that was just timing.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 čvc 2017
9.1

Stayed at this hostel for EXIT fest. Amazingly welcoming owners. Felt so at home here. Superb location close to the castle.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
5 čvc 2017
9.7

Great hostel in a perfect location in city centre with a wonderfull people working there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
1 čer 2017
6.3

Nice staff, the bathroom were clean. Excellent location The kitchen is kind of small but I didn't use it and no one used it either. My big BIG problem was that the first night was impossible to sleep.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
28 kvě 2017
8.6

Plusses: Great location close to the old town square. Strong, reliable WiFi. Graciously helpful staff. Clean, with towels supplied. Minuses: none I can think of. Note: On second floor When I checked out in the morning, nobody seemed to be around, so I left the key on the desk with a thank you note.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • jussihavela3966
  • Finsko, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 kvě 2017
6.0

The location of the hostel is perfect, right at the heart of the city. Staff is also really helpfull with parking, laundry and everything else. It truly shows that this place is run by heart. Unfortunately there were couple of 'buts'... The worst thing was the smoking inside. Especially kithen and common room are smelly and bit woren out. Another major discomfort was the noise. Partly we might have had bad luck as there was big group making noise until 2 am and starting all over at 7 am...

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
1 kvě 2017
10.0

Welcoming hostel with comfy beds and great location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×