Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Hostel Old Plovdiv

27 kvě 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 701 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 701 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 kvě 2018
8.9

L’auberge est magnifique grâce à sa décoration typique. Le lit était vraiment confortable et le dortoir très calme. L’emplacement est idéal au cœur de la vieille ville de Plovdiv. Le petit déjeuner est copieux et très bon. Dommage que l’on ne met pas renseigné lorsque j’ai voulu avoir des informations pour louer une voiture... Le reste était vraiment top pour moi !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • franciscohmoretti2363
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
15 kvě 2018
9.7

Muy bueno! Para destacar la excelente ducha, limpieza, y el desayuno!! Recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
14 kvě 2018
10.0

Ostello bellissimo, ideale anche per riposarsi qualche giorno. La zona è perfetta, in mezzo al centro storico e attaccato alla zona degli artisti, ideale per girare a piedi. Potrete trovare qualche problema con i taxisti nel farvi portare o farvi venire a prendere perché la zona è a traffico limitato. Organizzano interessanti gite giornaliere in alcuni siti dei dintorni (compreso il mega monumento a forma di ufo del periodo socialista). Consigliato.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
12 kvě 2018
10.0

My friend and I were happily impressed by everything in this hostel, beyond any expectations. The welcome is so warming, the interior design is unique and cozy. The hot drinks 24/7 and the home made lemonade and the chilled cats around made us want to extent our stay. It is central and in the best part of Plovdiv, the old town, walking distance to the main sites. Thank you for everything you did for us!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • feelalive554024
  • Japonsko, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
11 kvě 2018
9.7

旧市街のなかでも閑静なところにあり、古い雰囲気がよく、親切なスタッフと、清潔な部屋とトイレ、シャワールーム。無料の朝食は無料とは思えないほどしっかりしていて、豆から淹れるコーヒーも美味しい。中庭でのんびりするのも最高です。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
6 kvě 2018
10.0

What a great place!! One of the best hostels I've ever stayed in. Beatiful house in a great part of town. No bunk beds, very good breakfast, nice garden. Really really outstanding!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • berkeren6664
  • Turecko, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
6 kvě 2018
10.0

One of the Best value Hostels I’ve ever stayed. Amazing experience. Clean and Comfortable. Ivan was so helpful in every aspect. I wanna go back asap.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • tommysussex6449
  • Anglie, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
4 kvě 2018
7.1

Hostel was great to stay in but lot of old impatient people stayed their who spoilt my experience because they created such a bad atmosphere arguing amongst themselves- so your are probably thinking what’s that got to do with the hostel? Absolutely nothing except the old dudes were literally screaming at each other an banging doors until 2am I got no sleep then around 9am I was quietly talking to some guests and we laughed not particularly loud but the guy on reception us to Be quite eh?

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kalinsa3325
  • Bulgaria, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 dub 2018
9.7

I loved my stay at the Hostel Old Plovdiv. Awesome staff, comfortable bed, old style building, great location. I liked the breakfast, they ask you what kind you want and bring it to you. I met very interesting travelors staying here. I had a great time! Highly recommended!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • adriana_dauria6148
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 dub 2018
10.0

Our stay was amazing! The staff was so warm and kind and the rooms were perfect :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×