Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Hostel Galeria 13

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1576 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1576 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2018
10.0

Great hostel with a veery good atmosphere and fantastic staff! Mary, Jonathan and volunteers on the reception are very helpfull, fun and doing great job!!! Place is spotless clean and breakfeast one of the best I'v ehad in any hostels....and I have stayed in many.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • juanseia7357
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 kvě 2018
10.0

Inmejorable atmósfera generada dentro del hostel apenas uno ingresa un pie. Excelente y agradable atención por parte del staff, voluntarios/as y cocineras. Es muy importante saber que el dueño del lugar está presente al menos en un lapso del día. Da gusto saber a priori, también, que hay "free caipirinhas" esperándote todas las tardes. Abrazos

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
21 dub 2018
7.7

Staff amazing and knowledgable about Salvador. Odd setup with the main Hostel building around the corner from the building with the dorm beds in. Unsure why pool was empty on arrival. Inside dorm building has feel like much of Salvador - a little run down. Breakfast was good - sausage and eggs included!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
16 dub 2018
10.0

Juste au top Tres bien situé, staff parfait, petit dej copieux, ambiance +++

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
11 dub 2018
6.6

The hostel is located in a very nice area (Pelourinho). The atmosphere in the hostel was pretty good. The main point to mention during our stay is that we wished to have breakfast on the day we arrived (arrival time 10am after a tiring flight and long uber journey - we were extremely hungry too!!) as we would not be able to catch it up on the last day as we were leaving at 2am. We had that declined by the owner and had therefore a totally unpleasant start due to his lack of flexibility.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 dub 2018
9.4

One of the best hostels I stayed in South America, great atmosphere, party vibe but not too much, staffs and the volunteers were all very caring and fun to be with, and space and cozy rooms and common area. Breakfast was amazing too with eggs and fresh juices! I had great time here and would love t come back again sometimes!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
30 bře 2018
9.1

Had a great time at Galeria 13. The staff were very friendly, and it was really easy to meet people. Would stay again! Only negatives were the top bunks were annoying to climb up to and some of the small lockers were busted.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 bře 2018
9.7

I loved my stay here at Galeria 13. The staff go out of their way to make you feel welcome and create a good atmosphere. Maria is a superstar. The free breakfast is nice and the pool is a great place to cool off after exploring Pelourinho (or decompress after a night out). I'd definitely recommend staying here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • shannonamyberg8508
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 bře 2018
8.6

Loved this hostel; the most amazing vibe and super friendly staff. Clean, good breakfast and ideal to meet other people during happy hour. Mattresses could be better but who cares. Definitely recommended!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 bře 2018
10.0

Todos foram muito simpáticos, ótima localização, limpeza muita boa, ambiente sensacional, tudo foi 10 neste hostel, somente o café da manhã e a caipirinha que não são 10's, pois elas são 11 (Hehehe) o café da manhã com direito a ovo mexido e salsicha é TOP demais e a caipirinha por si só já é muito boa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×