Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Hostel Galeria 13

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 1614 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 1614 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
7 říj 2018
10.0

What a great atmosphere in this hostel, wow. Super cozy

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 říj 2018
10.0

One of the best hostels I’ve stayed in in South America. Nice outdoor area and free caipirinhas during happy hour make it really easy to get to know other travellers, the staff are super helpful and breakfast is great too. Also loved the guidebook put together which includes loads of useful info on the area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
29 zář 2018
8.9

Supernice staff. Confi beds and clean. The pool is a plus in a hot day in pelourinho! And obviously the free caipis is the social event of the afternoon! It gives you the chance to meet other people and make plans. The staff is really nice and they will go beyond far to help you. Breakfast is really nice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • elodiezaccomer4295
  • Francie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
24 zář 2018
9.1

Très bonne ambiance et facilité de rencontrer du monde notamment grâce au free hour caipirinha! Les locaux sont très propre et bien entretenu et le petit dej vaut vraiment le coup ! On recommande !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
21 zář 2018
10.0

Best hostel I ever stay in. Great breakfast, amazing staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 zář 2018
9.1

Staff are amazing, helpful and friendly. It's a great base to meet people. The caiphrania hour brings everyone together and there is a general good vibe in the hostel from the staff and the people who stay there. If I ever come back to Salvador this is where I'll be staying

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • chayennemeers833
  • Belgie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 zář 2018
10.0

Best hostel I stayed at during my trip in Brazilië. Very nice atmosphere, very clean, nice breakfast, perfect location. Must stay in Salvador ! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 zář 2018
10.0

cool place! staff are kind

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
15 zář 2018
10.0

I loved this hostel. The atmosphere was great, breakfast was one of the best I’ve had at a hostel, good facilities. Decent WiFi. Caipirinha happy hour was always fun. Met a ton of great people here. Be careful walking the surrounding streets especially at night. I would stay here again for sure.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
12 zář 2018
9.7

I really enjoyed my stay here. The staff were very friendly and as a solo traveler it’s a great place to meet people. I booked a private room which was really cozy and spacious. Also I enjoyed the location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×