Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Haka Lodge Christchurch

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 237 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 237 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2018
9.1

Taff were very friendly! A nice quiet place to stay the night!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi! Thank you for taking a minute to write us a review! We do try as much as we can to make everyone feel welcome and as a part of the Haka family. A good night sleep in a quiet place is the best thing to help our guests recharge and get ready for next adventures :) Safe travels, Martina Lodge Assistant Manager

  • Anonymní
  • Indie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 pro 2017
9.4

Haka Lodge is an amazing place to stay! The staff are really super friendly and the atmosphere is great!! The dorm room is beautiful and cozy and all the other facilities are clean - totally enjoyed my stay there!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Kia Ora! Thank you for taking a minute to write this review it really means a lot :) It was awesome to have you guys at the Lodge. Have a lovely Christmas and rock on in 2018! Cheers Martina

  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
23 lis 2017
8.6

Really nice hostel, with good facilities and friendly staff, would recommend. Only issue is that our room being at the top of the stairs from the lounge meant we could hear everyone talking whilst we were trying to sleep

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • nicholaoconnell123
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 lis 2017
8.3

A very cosy and clean place with very friendly staff! Smelt like a nice, clean hotel :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Luana211
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 lis 2017
10.0

Great hostel! We slept in a apartment, it was really great! Clean and quiet. We felt very comfortable. We only saw the staff once, but she was also very nice. We will be back soon!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
9 zář 2017
9.1

Dieses Hostel ist super - aber ACHTUNG: ohne Auto sehr, sehr weit draußen und schwer zu erreichen! Zu Fuß aus dem Zentrum wirklich kaum machbar. Ich habe es erst nach einer Odyssee spätnachts erreicht. Ist man erstmal dort, ist alles toll: sauber, bequeme Betten, toller Aufenthaltsraum und Küche. Eine der Mitarbeiterinnen (Martina) war fantastisch, sie hat sich kenntnisreich und sehr lieb um mich gekümmert. Allein wegen ihr würde ich wiederkommen. :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
5 zář 2017
9.7

Awesome small and clean hostel. Extended my stay for a couple of nights. Comfy beds, nice relaxing areas and great bathrooms. Would recommend coming here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
25 čvc 2017
10.0

Really cozy hostel! Super warm! They provide free tea, coffee, have a beautiful fire place, really nice staff! Kitchen is super small unfortunately but the wifi is good and the showers and clean and hot! The rooms come with heaters towels and lots of extra blankets and are single beds divided up nicely for extra privacy! Deff recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×