Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Globetrotters International

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1310 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1310 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 zář 2018
9.7

Had a really great time at the globetrotter! All staff, especially reception, are super friendly and always take the time to provide whatever information and help you would need. Definitely recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • larisuhh721
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 zář 2018
8.6

One of the better hostels I’ve stayed in. Super clean and love the private beds, ample outlets, super reliable WiFi accessible from anywhere. The fridge lockers are sooo futuristic. There are so many places to chill around the hostel. Kind of almost too calm (like nothing was going on the nights I was there) and the front lady didn’t have any suggestions on what I could do with my night or following day (had until 4 pm). Do wish the pool was warmer and there were more hammocks. I would come back

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • em9948385
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 zář 2018
10.0

Loved my time there. Loved the people I met. The atmosphere was chill so perfect to just kick back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ruthmegahey7173
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 zář 2018
8.9

Really nice hostel and staff. All female dorm had comfy single beds. Very clean room and areas. Free breakfast is a bonus too.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 zář 2018
10.0

Really good hostel with great atmosphere would recommend to anyone probably one of the best in town !!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We are so glad you enjoyed your stay with us! Thank you for taking the time to write us a review. We hope to see you again!

  • missdu-769765
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 srp 2018
8.0

Très bon accueil, auberge propre et agréable. Wifi performant. Un peu loin du centre ville (25 min à pied) et pas de navette proposée mais très accessible tout de même! Je recommande sans problème ;)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 srp 2018
9.7

Gezellig hostel, schoon, personeel is behulpzaam, buiten het centrum maar lopen is ca. 10 minuten! Dichtbij esplanade. Organiseren avonden met gratis pizza en goedkope drankjes. Fridgelockers zijn een voordeel! Gratis ontbijt, alleen helaas niet met pannekoeken zoals ik had gelezen in eerdere reviews. Desalniettemin een aanrader!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi there, Thank you for your review! We are so glad to hear you enjoyed your stay with us. Safe travels!

  • kendallwareing3757
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 srp 2018
9.1

Loved the single beds. And the lock in the fridge so knew your stuff wouldn't be taken. 10mins walk straight down road to centre. Nice atmosphere, party if you want but quiet if you want. Very clean. Only negative would say is no lockers in room but plenty of space.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
21 srp 2018
10.0

Great location, great facilities and overall chilled vibe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 srp 2018
10.0

Fab stay, exceptionally clean and in a great location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×