Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Geckos Backpackers Cairns Pty Ltd

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 12 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 12 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • zoedrkosch4921
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 zář 2018
9.1

We stayed at Gecko's for four nights and we loved it! The bathroom is super clean and the staff really friendly. It's located just behind the shopping centre, which is pretty good. We had a really nice and cheap private double room and even an own fridge! It is really quiet (if you are looking for a party hostel, that's not for you). The hostel itself is in a super nice house in a kind of a colonial style with old wooden floor and double stairs.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • vicimcleod
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 srp 2018
7.7

Kids in the hostel, other guests and outside v noisy until late, we were given a sheet (no blankets) and woke up early absolutely freezing. Facilities good, only a short walk to town and shopping centre.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ashleybunting21895169
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2018
8.3

Lovely staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • rach_matthews2886
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2018
5.1

I booked for two people in private room when we got there we was told we had to pay extra 10.00 for the second person n we only got given single bed in private room

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • johnathonstokes8189828
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 kvě 2018
6.0

Kitchen only had hot plates or cook tops. Couldn’t even boil water. Had clothing stolen off clothing line and food stolen out of fridge. Staff were very friendly and very helpful. Rooms were clean and the dorm rooms aren’t bunk beds which is a huge bonus

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • sebastiensauvee
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
20 kvě 2018
8.9

Juste un séjour d'une nuit et tout c'est très bien passé. Je suis arrivé après la fermeture de la réception mais j'ai eu facilement accès au clé, des gens sympas et un personnel souriant.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • rossdsmith121709
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 kvě 2018
6.6

Basic hostel and good value for money but don’t expect much more than a bed for the night

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 dub 2018
9.4

My friend and I planned to stay in Geckos for 3 nights and then extended our stay for another 3. It’s a nice small and quiet hostel. Kitchen had a lot of facilities and a lot of free stuff to use for cooking. Rooms are really nice especially because it’s all single beds inside and it’s big enough. I We really enjoyed our stay in there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×