Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Flora Macdonald Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
6.1
Dobré 103 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.6
  • Zabezpečení 6.2
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 6.1
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 5.4
  • Zařízení 6.1
ZAREZERVOVAT
6.1
Dobré 103 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.6
  • Zabezpečení 6.2
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 6.1
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 5.4
  • Zařízení 6.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • ging3rbeast9431
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2018
10.0

Very clean hostel and room, the staff were very nice and welcoming, would definitely recommend to anyone going to the area. We had a great time!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 říj 2017
2.9

I traveled there with my sister and my little baby. We arrived at hostel at 7.30 pm and surprisingly no one was there and it just looks like an abundant building. The hostel located quite far from main road but I am not sure whether it was setting at end of the road. When we were there, only one room which has lights on in it and its actually the hostel space with dark kitchen, toilet and room. We felt so scared because no one was there and we ran off to the car immediately.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 zář 2017
6.6

Would have been nice is the food people had left in the kitchen was moved to the dustbin before it went rotten. Otherwise very much as might be expected from a budget hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2017
7.1

joli site, belle vue, mais le bâtiment n'a aucune isolation phonique. La literie est confortable et douillette.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Bangladesh, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2017
10.0

I didn't stay in hostel before in my whole life First time experience which is cant express... I like it very very much As I normally stay in b&b but after I stay hostel I will stay till I got family This hostel location is amazing Hopefully see you again sometimes Cheers

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2017
5.1

Ok but needs a makeover- not kept particularly well, with old flooring, furniture, windows that need repairing. A small room for the price. The person in charge wasn't very happy/friendly. Overall I wouldn't recommend, sadly.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2017
6.3

We had our own room which was warm and comfortable with a sofa. Unfortunately it otherwise felt a bit basic and unloved. The shower room was damp and the main building was kind of shabby. It could perhaps do with some revamping.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 zář 2017
5.4

El personal es amable pero necesita mayor limpieza y cuidado de las instalaciones. Con un mantenimiento mejor valdría más la pena alojarse. Servicios no se puede decir que tenga muchos. Una cocina con buenas condiciones y poco más. Para nosotros, faltaba algún baño o aseo más en el recinto.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 zář 2017
5.1

La ubicación no es buena, se encuentra en una peninsula bastante alejada de las principales atraciones, para llegar al hostel hay indicaciones pero mejor ir con GPS. La recepción no existe, después de las 8pm, hay que ir a buscar un chico en una habitación/oficina que se encarga de recepcionar. Las habitaciones privadas dobles se encuentran en una caseta de madare separada, bastante limpia, con cocina y baño. Por la noche la puerta principal queda abierta.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 zář 2017
7.4

Nice hostel in a beautiful location! A little basic but had everything we needed!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×