Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Dublin International (YHA)

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 4213 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 4213 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 říj 2018
7.1

NO WIFI IN THE ROOMS! Out of the way. Lockers in the rooms & friendly staff. Looked reasonably clean, but I only stayed for half an hour. They advertise free wifi but when I arrived I found out that wifi was only available in the common areas, not in the rooms. Bunk beds did not have electrical sockets or nightlights. I canceled my stay and went to a hostel closer to the city centre with working wifi.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • fgarciamirand547
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 říj 2018
9.4

Buen servicio y limpieza, gente muy amable y te incluye un desayuno chico, lo malo son las conexiones eléctricas sólo hay 2 en la habitaciones y el baño no salían mucha agua de la regadera

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
4 říj 2018
6.0

Bathrooms are old and not clean. Hairs, furnitures broken

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • byrne-c308040
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 říj 2018
3.1

Arrived at hostel and were blown back at the level of dirt and neglect this hostel has undoubtedly experienced over the years. Got to reception: rudely greeted by staff and the only thing which made it worse were the guests we were supposed to be sharing with. Made to feel unsafe in ways we didn't expect from a hostel and despite having our request to change room, as a result of the hostile environment in our dorm, we felt just as bad in our new territory. Never visit, would never recommend.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
30 zář 2018
9.4

Really nice and helpful staff and people there. Impressive historic building in ok condition. Clean beds, good breakfast and we will definitely come back a third time!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 zář 2018
7.7

I came to this hostel few years ago, it was much more cleaner specially the beds but the breakfast ist okay and the stuff is very friendly.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • ekrajnc95631
  • Slovinsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
28 zář 2018
8.6

Nice clean hostel. Good breakfast.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 zář 2018
8.9

Large hostel on the north side out of the downtown area but within walking distance. On a busy street so noisy if room overlooks street. Clean except for our under sheet that covered mattress. Large shower room with numerous stalls but it was 1 floor down from my room. I just used the male toilet during the night. Suggestions: genderless toilets, waterproof shower curtains rather than cloth ones which spray water outwardsonce wet and to have chairs or benches to put stuff on outside each stall.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 zář 2018
8.3

My room was very good shower not so good cold

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mariebellon743554
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 zář 2018
5.7

Auberge correct les chambres sont propres. Cependant ambiance peu convivial et triste. Pour les douches il n'y a pas de portes mais seulement un rideau...

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×