Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Dublin International (YHA)

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 4061 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 4061 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 kvě 2018
4.0

Heel vies, het personeel deed er niks mee. Dikke laag schimmel in de douche.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2018
8.9

Gerne wieder. Ein kleiner Buchungsfehler von mir wurde anstandslos von der Repzeption korrigiert.. fand ich sehr gut !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
18 kvě 2018
9.1

Clean sheets, nice bathrooms, nice showers, great location, and a large kitchen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2018
6.0

Thin walls, really noisy. Also really expensive for a hostel, though I suspect the price was hiked up due to Ed Sheeran playing locally that weekend. Clean, but dated. Good breakfast.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • fmailloles
  • Argentina, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
16 kvě 2018
9.7

Lo único malo es que no tenes para cargar el celular en tu cama sino en el medio del cuarto

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
16 kvě 2018
9.1

Cheap and cheerful, Very very decent with nothing to criticise at all. Good sized bedside lockers (bring a padlock!) , basic but adequate breakfast and helpful and competent staff. Not much in the way of atmosphere but all I needed was somewhere clean, quiet and safe to stay and I got exactly that.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • katieuttley1877
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2018
7.7

Bit of a walk from the city centre but we didn’t mind it! Breakfast was plain but good. Huge lockers in the room. Lots of showers. The only downfall was there were only a few sockets and it was only beside one bed in the room so we all had to take turns on someone else’s bed. Didn’t really get a community vibe but that could also depend on who stayed there and stuff. Would stay here again :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 kvě 2018
10.0

Friendly, helpful people.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
14 kvě 2018
7.4

Overall I enjoyed my stay. The staff are great, very friendly and helpful. I think you have a good hostel but if you make a few minor improvements, you could have a great hostel. I suggest the following: 1) Replace the lockers in the rooms. Too many are broken. 2) Add a small shelf along the wall of each bed to hold eyeglasses and phone. 3) Add more electric outlets in the rooms. Ideally, one by each bed. 4) Put some wiring at bottom of windows to keep pigeons out of rooms! Thanks.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
13 kvě 2018
10.0

Great place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×