Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Constantinos Studios

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 294 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 294 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • pascalbernier1989322
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
17 zář 2018
7.1

J’ai beaucoup apprécié l’aide donné par l’hôte! Le principal point négatif est l’humidité dans la chambre qu’on m’avait assigné.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2018
6.3

It is a bit of a walk from the bus station however, the bed was clean and comfortable. The owner was really lovely and didnt mind the late night check in due to flight miscalculations. I definitely recommend it. Its just my luggage was too much.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Mordalayn
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 srp 2018
9.1

Reliable as usual. A great budget place to stay in Chania.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
31 čvc 2018
10.0

I stayed here on 2 separate occasions and during my 3 weeks in Crete and had a great experience both times. Constantino is very helpful and the trips the booked through him were fantastic! Super close to the beach and has a market and cafe nearby. Will definitely stay again when I am in Crete!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mvigon892700
  • Itálie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2018
6.6

Basic but good place. the owner is very good

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 čvc 2018
7.4

The only disadvantage is that it's away from the centre of the city. Otherwise, it's a nice hostel and the owner is a very friendly and polite man!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Berlu16
  • Francie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 čer 2018
9.7

Le propriétaire très sympathique parle français il nous a donné une chambre à 500 m de l’auberge. C’était un dortoir maisnous étions que deux. Nous avons pu constater la propreté des lieux chambre comme salle demain. Nous étions à à peu près 1 km de la ville. Nous avons pu garer facilement la voiture c’est-à-dire devant l’auberge. Lieu très calme je recommande.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mputz1335
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 čer 2018
9.4

20 Minute walk downtown was a Little exhausting, but otherwise nice location (only about 5 minutes to the beach, supermarket and bakery nearby), super helpful staff and clean rooms! We enjoyed our stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 čer 2018
8.9

I booked for 1 night, ended up staying for 6. Constantino makes you feel welcomed and gives you good advice. Clean and comfortable room, nice balcony with clothe-dryer. I was by myself half of the time, as it was early in the season, but with 4 beds in the room I don’t think it gets very crowded. Be aware that there are no lockers and that you have to turn on switches for the fridge and the hot water. 20 minutes walk to the old port and the bus station but close to beaches! Good excursions too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • vcenzac9788
  • Severní Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2018
8.3

The hostel was very comfortable, right beside the beach and very affordable. Constantinos and his family were very friendly and went out of their way to look after us, even though Constantinos was caring for his sick Father, Thank you for everything :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×