Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Chinitas Urban Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 139 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 139 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 6.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • robsegeren1552
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 říj 2018
9.1

We stayed at this hostel for 3 night and the staff, location, room and rooftop bar was very good. I would definitely recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • evanlynxx5477
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 zář 2018
8.9

Nice And clean, basically everything you expect from a hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 40 Recenze
19 srp 2018
8.0

You get what you paid for.. Very central.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 srp 2018
9.4

Todo muy bien! Muchas gracias :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • lopezsebastianirene3489
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čvc 2018
8.9

Fuimos a Malaga a pasar una noche antes de coger un avión rumbo Tailandia y el Hostel está genial. Una pega! No hay ascensor 😓😓😓 Por lo demás genial 😀 Recomendable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mnbv072229550
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
4 čvc 2018
8.9

위치가 좋은데 역시 시내라서 새벽에 엄청 시끄러워요...방 좁은거 빼고 다 만족합니다

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 čer 2018
3.7

La pire auberge de jeunesse dans laquelle je suis allée est de loin celle-ci! Je la déconseille fortement! Nous avion pris une chambre nous avon eu un placard! 7m2 sans fenêtre pour 60 euros la nuit ! Du pur vol!! De plus l’auberge n’a aucune âme! Pas de partie commune, pas de cuisine! C’etait Vraiment très sale je n’ai jamais vu ça ailleurs alors que je séjourne fréquemment dans des auberges! Le bar en roof top ne cible pas du tout la clientèle de l’auberge avec ces prix: 8 euros le cocktail!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Mjulian6288
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 čer 2018
7.4

This hostel is located right in the center of the shopping district. The rooms were clean with nice lockers. The staff was very helpful and willing to pick up from the airport. They were also helpful when asked for a good restaurant/tapas bar to eat at. The bathrooms/showers are unisex. They also have a rooftop bar but it is open to the general public. When in rooms on the top floor can here people walking around/partying until early in the morning.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
23 kvě 2018
8.3

Really nice staff: Guille Jonathan and the rest, very well located. I d go back Besos

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
20 kvě 2018
10.0

A little bit more of a hotel-like atmosphere but the location was outstanding.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×