Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Casa Losodeli

24 čer 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 381 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 381 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • fadiadecarlo895
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 čer 2018
10.0

Der Aufenhalt war perfekt. Der Innenehof mit Pool ist wunderschoen angelegt und sehr gepflegt. Man fuehlt sich sofort wohl und kann gut im Liegestuhl oder Haengematte im Schatten entspannen. Das Zimmer war geraeumig und hatte und zwei Ventilatoren. Das Team ist super hilfsbereit, man kann Fahrraeder ausleihen und es sind zu Fuss 10 Minuten zu einem ruhigen, idyllischen Strand (Playa Manzanillo). Abends kann man an der Bar mit anderen Gaesten Zeit verbringen, die Nachtruhe wird aber eingehalten.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • daniellebyrne6083
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 čer 2018
9.4

An amazing stay in one of Casa Losodeli's private rooms. Unfortunately we only came for 1 night and wished we'd had much longer -we'd wasted 2 nights at a different hostel on Zicatela. Losodeli was everything we love in a hostel, friendly &helpful staff, comfortable & clean rooms, a great kitchen & area to relax (with hammocks)! We didn't get a chance to use the pool but it looked very clean, and was only a 5 minute walk from the beautiful beach at carrizalillo. Can't recommend this place enough

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 kvě 2018
9.4

I really enjoyed my stay at casa losodeli! It's super clean and the staff is always very friendly and helpful! I would really recommend this place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 kvě 2018
9.7

Es un súper lugar! El personal sumamente amable y con una excelente actitud, la limpieza excelente, ambiente tranquilo y seguro, lo único es que teníamos que tomar taxi para ir a zicatela pero a otras playas podíamos ir caminando!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 kvě 2018
10.0

Casa Losodeli was the best hostel I've ever been to! The staff was exceptionally nice. The rooms are nice and clean, as it the rest of the hostel. The pool is great. There are mango trees everywhere, allowing you to eat free mangoes all day! The breakfast is good! Many great tours can be taken from the hostel. There is good wifi. Really great place to have fun and meet people :) The location is perfect, right next to the beaches and good restaurants. Thank you Casa Losodeli for a great stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • smee859744
  • Švýcarsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 kvě 2018
10.0

Professionell geführtes, gemütliches Hostel mit hervorragender Social Area und diversen Extras wie einem wunderbaren Pool, gratis Mangos, Gefrierschrank, Book Exchange, Co-Workingspace und, und, und. Danke an das sehr engagierte, stets gut gelaunte Personal! Wir wären gern länger geblieben.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Vielen Dank für deine nette Bewertung! Es war uns eine Freude dich in unserem Hostel begrüßen zu dürfen. Du bist immer bei uns willkommen und wir hoffen auf ein baldiges Wiedersehen.

  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 dub 2018
10.0

Excelente ubicación ,sale del bullicio del centro pero se encuentra en la zona perfecta que conecta a las playas, estancia muy agradable con un personal altamente capacitado para servicios al cliente, instalaciones perfectas y la relación servicios costos no puede ser mejor. Recomendable al 100.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias por su lindo comentario! Fue un gusto conocerla. Esta es su casa y deseamos que regrese pronto.

  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 dub 2018
8.9

Almost everything was perfect. My only complaint was the bad attitude and service of the German girl working in the hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for your feedback. Rest assure that we take all feedbacks seriously and will do our utmost to improve our facilities and services. It’s been a pleasure to meet you and host you. You will always be welcome in Casa Losodeli and we hope to see you again soon!

  • andreaescutia7761
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 dub 2018
9.7

Super servicio y actitud de la gente que trabaja en el Hostal, muy limpio y seguro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias por su lindo comentario! Fue un gusto conocerlas. Esta es su casa y deseamos que regresen pronto.

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
27 dub 2018
9.7

Best hostal in Puerto! The pool is super clean and big which is not normal for Mexican hostals. The property is spacious as well as the dorms. Staff and volunteers are super friendly. Only bummer is that breakfast is not included. Stayed at other hostals but losodeli is def the best!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for your nice review! It’s been a pleasure to meet you. This is your home and we hope to see you soon.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×