Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Birmingham Central Backpackers

18 srp 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 2626 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 2626 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 srp 2018
9.7

Located in a central part of town, the hostel is clean and seemed to have a good atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
10 srp 2018
9.7

The location is very near bus/RW stations and city centre. But the nearby district is rather depressing. The staff was very helpful. The kitchen is very small but the breakfast was very nice (even with fruits).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2018
9.1

Awesome atmosphere and incredible staff!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • saracg_mora1673
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 srp 2018
9.7

I just stayed one night as I had to go to the airport in the morning so I missed breakfast. The staff was very friendly and the rooms were quiet and tidy, exactly what I needed. I was even upgraded to a smaller room for no extra fee. I will come back! Thanks :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • wezp12027377
  • Taiwan, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 čvc 2018
10.0

Wonderful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 čvc 2018
8.9

My partner and I stayed at BCB for 2 nights and really enjoyed it. There was a great vibe in the common rooms, dorms rooms were comfy and clean. Would recommend!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • amandinebarrais15461
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 čvc 2018
8.0

Great stay at BCB, good meetings and a family atmosphere just like we love it ! The kitchen is not big but it's functional. The girl at the reception was adorable and gives me a lot of informations. Maybe a little thing to say about the 12 bed in this little dormitory and a street quite nosy...don't forget your earplug !

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Knusperkesk
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 čvc 2018
7.7

The staff was really friendly and helpful. I felt uncomfortable with my roommate and was able to change rooms. The WiFi was good in the common room but sucked in the dorm room. The shower in the dorm room was clean and the room itself was also clean. The hostel is in a back street and I always felt a bit uncomfortable to walk there on my own.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 čvc 2018
9.1

性价比很强!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • ursuya28811
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čvc 2018
8.0

I lived a satisfactory stay. Unfortunately I have a complaint to raise: the nearby surroundings in the street avec very, very dirty.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×