Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Birmingham Central Backpackers

25 čer 2018 , 3 Nocí
2 Hosté

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 2597 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 2597 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • pioromarta2376
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čer 2018
6.3

It's a really nice place where you can meet amazing people but unfortunately there is a very noisy pub nearby open till like 3-4am...

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • brendanstack059777
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 čer 2018
8.9

very good value for money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mwikaeugene5483
  • Keňa, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 čer 2018
9.7

Brilliant place. Pretty solid stuff, and v clean. V good value for money. The bed is ok, a little bit uncomfortable as I could feel the springs underneath, bt This place is brilliant.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 čer 2018
10.0

Excellent hostel loved it there will back soon.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čer 2018
8.3

Great single room with tea/coffee, begging, clean shared facilities, free breakfast all for £22

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • keyn98nas6239
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čer 2018
7.7

I can't say much about it during the day because I was around visiting the city, overall a nice place. The lady at the reception was very kind and gave me all the information needed. I was sleeping in the 12 beds room and my bed was comfortable and felt very private as it had a curtain, the only thing that I didn't like was that there where only two showers and no bathrooms next to the room so I had to go all the way to the toilets at the entrance. breakfast was toast, spreads + some fruits.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • djwinterbottom323
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 kvě 2018
6.0

Unfortunately there is a nightclub down the road that was blasting out bass until 4am at a volume that was starting to rattle the windows on occasion. Not really the hostel's fault though! With facilities, cleanliness etc. (apart from the friendly staff) I got what I paid for, and the place was incredibly cheap.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • lautarosfalcin3303
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 kvě 2018
7.1

Bien para una noche

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • ana_roca_torres2546
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 kvě 2018
5.7

Tenía reservada una habitación individual,la habitación estaba bien,una cama y una mesita de café y te,no se necesita nada más. El suelo era de madera y estaba bastante sucio,se me pegaban los pies en algunos sitios. La mesita estaba cubierta en polvo y algún que otro pelo del anterior huésped. Mi habitación estaba arriba,en esa planta solo hay un baño y una ducha todo en la misma habitación,era difícil que estuviera libre y me tocaba ir a la planta de abajo. La chica de recepción muy agradable.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 kvě 2018
10.0

Great hostel. Stayed here when I went to Birmingham Pride. Great location and cheap parking right by the hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×