Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Berat Backpackers Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.8
Nádherný 517 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.8
Nádherný 517 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • emmedeiros
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
14 čer 2018
9.1

Nice little hostel, really cozy and cute. Well located nice staff. Would stay again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
5 čer 2018
9.7

Great Hostel, Great staff. Nothing to complain about at all.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your great review, it means alot to us! :)

  • Bsco512
  • Nový Zéland, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 čer 2018
9.4

The atmosphere and staff were great! Very friendly and helpful :) I would definitely recommend this hostel after enjoying my stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks alot man! It is appreciated :)

  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
17 kvě 2018
9.7

The hostel ambience was great. Love the garden! It is across the bridge from the center of town but it is an easy walk. The dorm room was standard and have lockers, power outlets next to every bed.... Just missing the private light but that's ok.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hey guys, thanks fo the review! We will take your points on board and try and get some private lights installed :) Thanks!

  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
14 kvě 2018
10.0

Such a beautiful place! Super nice staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you, was great to have you with us!

  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
4 kvě 2018
10.0

Really, its an 11. Enjoy!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Great to meet you man, thanks for the review!

  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
2 kvě 2018
10.0

tout est parfait, bonne ambiance

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Merci!

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
27 dub 2018
10.0

Great hostel! The staff are all friendly people and the hostel has a very relaxed atmosphere :) lots of places to sit/chill, comfortable rooms and a great view too! 10.10/10 from me ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the review! We're glad you had a good night with us :)

  • franbforigo5295
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
22 dub 2018
9.7

Great hostel. Very clean and cozy, with one of the best included breakfasts I’ve ever seen. The ambience is amazing, and the outdoors area makes you wanna stay there all day. Totally recommend, tbh no complaints.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks so much for your review! We are so happy you enjoyed yout time with us here in Berat :)

  • Anonymní
  • Maďarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 dub 2018
9.7

I just spent 1 night in the hostel, but I loved it! It is close to the city center, the hostel was clean and well equipped, the staff was amazing, and the owners of the hostel were really friendly. The breakfast was amazing, and I loved the terrace and the late-night chatting. I would defenitely recommend this lovely hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you so much for your kind words, it means alot to us! :)

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×