Hostelworld.com

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Adam&Eva Hostel

Skupina 15 a více osob?"

Kontaktujte náš tým pro hromadné rezervace, který vytvoří řešení na míru vaší skupině"

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1253 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1253 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • angelagarrido1639
  • Chile, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 zář 2018
10.0

Personal amable, tranquilo, limpio y seguro, me encantó! Totalmente recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jessicakashdan1773
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2018
9.4

We were a couple staying in the double private bedroom. Very friendly staff and in an excellent location being right next to the main river and only a short walk from the Charles Bridge. Very clean and well kept, with cozy bathrooms but in very nice condition. Not the most vivacious place to stay socially, but we were only staying for one/two nights so weren't necessarily looking for that. All in all it was a lovely stay, would absolutely recommend the hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nicolellemme1863
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 zář 2018
10.0

Excellent hostel! The staff and rooms were super nice, and I loved that each bed had their own charging outlets. There were plenty of bathrooms and they (as well as the kitchen) were both super clean. Overall very enjoyable stay! I also really appreciated the lounge area, the use of the computer and that the front desk let me print my boarding pass!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • fabiangoering612
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 zář 2018
9.7

Eines der besten Hostels in dem ich je war! Absolut empfehlenswert.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sydneyworm4052
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
26 srp 2018
9.4

Really lovely hostel, with specious rooms and a large kitchen. Staff were lovely and really friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
24 srp 2018
9.1

Nicest hostel I've stayed in! Amazing staff, they took the time to explain the city and made suggestions for things to do off the tourist path all of which were great. Extremely comfortable bed with bright and spacious dorms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • vress979
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 srp 2018
10.0

Really nice place to stay! The staff was very friendly and helpful, the rooms comfortable and kitchen and bathrooms clean. It is a quiet hostel, not a place for partys and that's what I really liked about it. I can absolutely recommend the place and I'll definitely stay there again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • riddle216075
  • Indie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2018
8.6

cool and relaxed place to chill out specially if you are travelling in small groups or pairs. The location is perfect..

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 srp 2018
8.9

Il posto è carino e molto accogliente e le ragazze della reception gentili ed educate, dà l'idea di stare in una casa. è un ostello pulito e tranquillo, l'ideale se si desidera riposare serenamente, non adatto a chi vuole fare party in ostello tutta la notte.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • trulsstenrud4337
  • Norsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 srp 2018
10.0

I really liked this hostel, the people in the reception were nice and I met some cool people here

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 36 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×