Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Zebra Crossing

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 371 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 371 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 bře 2017
9.1

I wish I'd stayed here longer! Great people, great atmosphere. Only issue is having a rental car, there is no parking. I had to park at another nearby hostel and walk. Loved it though!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2017
8.9

Great location and super helpful staff. Basic accommodation but generally clean. Would recommend!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2017
9.1

Great place, nice people! Relaxed and quiet but still social with a lot of people around to get to know. Great and cheap breakfast and very helpful staff. Private lockers in the rooms would be a surplus, but I never felt really unsafe about my belongings.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 úno 2017
8.6

Great place, good atmosphere, great location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 úno 2017
9.4

O hostel tem uma atmosfera muito boa, é organizado, ótima localização e o staff muito atencioso. Só melhoraria a internet, que não pega direito nos quartos, e a questão das baratas (toda noite matávamos uma). No geral é um bom custo-beneficio e definitivamente voltaria a me hospedar la.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 úno 2017
9.1

Bon emplacement, Internet ok, grande chambre. Plusieurs coins où s'installer. Étant donné qu'il y a beaucoup de moustiques la nuit, il faudrait mettre des filets sur les lits. Il faudrait également prévenir les clients. Plusieurs toilettes sont à réparer.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Skupina ženy, 18-24
  • Světoběžník
  • 27 Recenze
20 úno 2017
8.6

mostly couples and 'older' people stay here, not a lot of Young backpackers

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 úno 2017
9.1

Sehr nices Hostel in perfekter Lage. Man hat seine Ruhe, ist aber sehr dicht an der Szene. Leider keine Schließfächer in den Dorms.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 úno 2017
7.1

We only stayed one night, as the mosquitoes ate us alive in our room. We arrived at 8pm and there was a note on the door letting us know our room number and a vague map how to find it, but no way to enter the hostel. After about 20 minutes of ringing the bell another guest let us in. Not the best first impression... The facility was nice and clean. Other guests were friendly and when we finally met the reception desk clerk, she was very nice.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • anavrios4846
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 úno 2017
6.6

The hostel is in a really nice area, but the doorm was crouded and there is no loccker sistem, only in the office - that closes between 8pm and 8am. The staff is nice. But the should invest more in the facilites !

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.