Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youthhostel Interlaken

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 398 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 398 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 srp 2017
8.6

The train station is just next door, so a very good location. They also provide you with a free bus pass for the city. Felt a bit like a budget hotel. The hostel needs to fix the power outlets next to the beds though. The outlets face downward so most power adapters will just fall out. I had to use tape to hold my charger up.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 čvc 2017
9.7

Friendly staff, clean hostel, well organised. Breakfast was rather comprehensive. (Buffet style) and right next to the Interlaken West bahnhof. would stay h would stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čer 2017
7.7

Very well set up hostel, great location, good food. Staff was unfriendly, and the people at the front desk seemingly had no information on the city of Interlaken.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 čer 2017
9.4

위치가 역 아로 앞이라서 좋고 조식이 맛있음 침대 시트가 좀 별로임

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • hongpa33
  • Jižní Korea, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 čer 2017
9.7

모든 것이 거의 완벽했읍니다. 하지만 너우 불편 했던것은 50 넘은 아재가 20 대 아가씨들과 방을 같이 썻는데, 너무 불편 했네요. 방 배정을 똑바로 해주셔야것읍니다. 먼저 벙을 옮겨 달라고 말하고 싶었지만 짐을 다 풀어서 다시 짐 싸고 옮기는게 더 힘들것같아 지냈네요. 시설이나 조식은 괜찬았읍니다.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 čer 2017
9.7

진짜 위치깡패. 무거운 짐을 끌고갈생각에 아찔했는데 너무 역 바로 옆이라 놀람. 너무 가까워서 youth hostel 간판을 보고서도 진짜 여길까 잠시 고민함. 직원들도 정말 친절했고, 숙소도 청결했다. 다음에 인터라켄에 와도 다시 묶고싶다! 유일한 단점은 세탁기가 단 1개라는것.. 세탁 5프랑 건조 5프랑 따로 요금이 붙는다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
4 čer 2017
10.0

인터라켄 오스트역에서 1분거리, 쿱에서도 1분거리 정말 좋아요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • khy3320
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
28 kvě 2017
10.0

여행 중에 이용했던 호스텔 중 최고 만족했던 곳입니다. 위치가 인터라켄 동역 바로앞이라 기차로 이동할 때 너무 편했구요, 호스텔인지 호텔인지 구분 안갈정도로 너무 깨끗하고 넓었습니다. 방마다 세면대, 거울이 있어 편했구요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Reecyswan
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 kvě 2017
10.0

This is the best hostel I've stayed so far, the staffs here are just amazingly friendly! It's safe and clean and with a super convenient location! Would come back again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 kvě 2017
10.0

The nicest hostel I stayed in during my trip and I stayed in 7 in total in Switzerland and Italy. Would be better if the wifi was in the rooms but luckily I had a room on the 2nd floor right above reception so my phone and laptop could pick up the signal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.