Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Van Gogh (Chab)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 5,206 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 5,206 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.2
Youth Hostel Van Gogh (Chab) Located at rue Traversiere 8, 1210 Bruxelles, Brussels.
Youth Hostel Van Gogh (Chab)
Belgium
Brussels rue Traversiere 8, 1210 Bruxelles
78% 5206
50.8542923 4.3680095
Youth Hostel Van Gogh (Chab)
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 srp 2016
7.1

Overall I was extremely happy with this hostel. However there was no way to secure belonging in the dorm room (no cupboards/safe that could be locked). The left baggage room allows you to use your own lock, and is self-service - which is great, but some way to secure valuables in the bedroom is still needed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 srp 2016
9.7

la recepcion fue muy buena y la estadia tambien ya que los dos encargados hablaban español.. estuvimos una sola noche pero con eso alcanzó.. el desayuno muy bueno y el ambiente genial..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 srp 2016
8.3

Sehr hübsches hostel mit leckerem Frühstück. Möbel etwas in die Jahre gekommen

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 srp 2016
6.0

The location was convenient for us, because we came from the airport. It is a huge and busy hostel. When we arrived, the music was quite load and the english of the person who helped us was very limited. The room was located in a building across the street and was nice and clean. The beds were hard. In our 3-bed room one of the beds was located on a little attic. It gave the impression of a little Scandinavian lodge. The free breakfast was very basic and the coffee was horrible.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Deadcall09
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 srp 2016
9.1

Une très bonne auberge de jeunesse, avec un personnel très sympathique et accueillant. Près d'une station métro et pas loin du centre ville. Je recommande les yeux fermés ! Une bonne façon selon moi de découvrir Bruxelles.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 srp 2016
8.0

Nice bedding and decent place, but a little out of the way. Good kitchen, pretty good wifi.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2016
6.9

The lobby has a great atmosphere and the staff is super helpful and friendly, but the rooms look very old, shower was awful and cold and they gave me sheets with holes on it.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 srp 2016
8.6

Great friendly staff - very helpful. Safe and secure feeling Hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
2 srp 2016
8.9

Everything was great apart from there was drilling at 7am all morning which was horrendous especially because me and my friend were really tired.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 čvc 2016
8.0

Prima verblijf met vooral erg leuke algemene ruimte.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.