Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Youth Hostel Van Gogh (Chab)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 5550 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 5550 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 6.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 dub 2017
8.3

Es un buen sitio para quedarse. Recomendable

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
22 dub 2017
7.4

Friendly staff and a good atmosphere. An old building so you hear​ footsteps from everyone. Party atmosphere throughout the night.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
9.7

Lo mejor del hostel es su personal. El recepcionista fue muy amable y hablaba español (cosa que se agradece). El desayuno es completo. Las habitaciones son espaciosas y no está mal ubicado: a unos 20 minutos andando desde el centro y a cinco-diez desde la estación de tren del norte. A mejorar, los baños. La ducha de chicas tenía poca presión y deberían limpiarlos más a menudo. Pero por lo demás, muy bien. Recomendado 100%.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 dub 2017
8.0

Apesar de ficar a cerca de 20 min de caminhada do centro, o custo benefício compensa.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 dub 2017
8.9

Small and dirty rooms, good kitchen, good wifi, 15 min walk to city center, half of my showers were lukewarm, fun atmosphere, and overall great value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2017
8.3

Globalement satisfait de mon séjour je dirais. Personnel très accueillant, emplacement proche du métro et du tram, l'atmosphère y règne: salle de repos avec un billard et un bar bien sympathique! En ce qui concerne la propreté, 2 douche homme pour un étage est à revoir selon moi, de même pour les toilettes. Une petit armoire où l'on peut y mettre un cadenas pour nos affaires serait également la bien venue! Je pense que ces 2 derniers point sont du au prix qui est très attrayant.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
4.0

It was one of the worst hostel I have ever stayed, our room was beyond dirty. Brussels prisons might be cleaner :/

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2017
8.3

Scoort goed op alle punten, enkel de gescheiden locatie aan de overkant vond ik iets minder, en is verouderd.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 dub 2017
2.0

As a solo female traveler, this was the least ideal situation to be in. The location is not in a good neighborhood, and the conditions in the building are far worse than any motel for the same price. I had to leave my things in lockers far away from my room, the showers had hairballs in the drains so the water rose above my ankles, and the blankets have clearly never been washed. And for a youth hostel this was not the case, people of any age there. Absolutely disgusting. PLEASE DO NOT STAY HERE

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 dub 2017
9.4

Really great hostal. Actually the pictures does not give it justice, it is even better in real life. Coolest staff ever.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.