Hostelworld.com

Youth Hostel Rothenburg o.d.T.

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 305 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 305 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.2
Youth Hostel Rothenburg o.d.T. Located at Muehlacker 1, , Rothenburg.
Youth Hostel Rothenburg o.d.T.
Germany
Rothenburg Bavaria 91541 Muehlacker 1
84% 305
49.3724257 10.1796269
Youth Hostel Rothenburg o.d.T.
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 kvě 2016
8.3

A nice place for making friends

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 dub 2016
7.7

Perhaps it was just when I came but I had most of the hostel to myself, or so it would seem. Not the most social place ever but the staff were great, rooms were clean and it was in a good location. Breakfast every morning was good. A bit harder to find but overall a nice average hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
7.4

This hostel is fine if you stay one night, like me. I was on a tight budget & ended up paying for parking (which they state is free) & an additional fee for staying there. Parking is 5 euros & the fee is 3,50 euros. Towels are 1,50. Just keep that in mind. It's not very social. Breakfast is okay, it's free. Also, you have a fifty percent chance you won't get wifi in the room. I didn't have any, but the girl I was sharing the room with did. It's fine, but I'll stay at a hotel next tim

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 bře 2016
7.4

조식이 무료인것이 굉장히 좋았다 스텝도 매우 친절했디 다만 엘리베이터가 없다는게정말.... 3층까지 집을 올리고 내리고;;;

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 bře 2016
9.1

Really nice, convenient place to stay in Rothenburg. Comfy beds, plentiful showers and bathrooms. Great location. The internet worked well in the bedrooms. Overall a great place to stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 pro 2015
9.4

Visiting Rothenburg ob der Tauber was one of the highlights of my trip to Germany. Although the hostel is a 15 minute walk from the train station, it is still in a great location in the old part of the city. The only negatives: 1) This place is a bit expensive for a hostel, but it was clean and worth spending the night. 2) There is not a social atmosphere at all. My room was empty and I hardly saw other guests. Still a great visit!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
17 pro 2015
8.0

ok hostel, kinda a pain to get to as it is at the back of the town though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • eichert_998199
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
8 pro 2015
8.6

Great location and very clean rooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
29 lis 2015
10.0

cool unique hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.