Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yosemite Bug Rustic Mountain Resort

  • 6979 A Highway 140, Midpines, CA 95345, Yosemite V, Yosemite, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 566 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 566 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 čer 2017
10.0

This place is really close to the village valley, and staff there is also very nice. Food in restaurant is great. I want to Half dome during my stay. 这个地方就点走狂野路子,想要小清新就不推荐。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 kvě 2017
5.4

Wifi slow or not working Light not working Towels dirty Sewage plant stinks

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 kvě 2017
8.6

Lugar bem limpinho e confortável. Ficamos 3m quarto só com casais. Silencioso e boa infraestrutura. Recomendo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 kvě 2017
7.4

One of the very few affordable accommodation close to the park.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 kvě 2017
10.0

Great place with top food and a lovely atmosphere. I hope anyone else staying is lucky enough to encounter the two lovely locals who come along most nights to play music outside :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 kvě 2017
10.0

We were positively suprised by the cleanliness of the 12 dorm. It was cleaner than most motels we stayed at. The staff was very friendly and helpfull in providing some tips about Yosemite. We would definitly stay here again. Only note do not forget to bring some bug spray.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2017
9.7

Great place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 kvě 2017
10.0

Best hostel I've stayed at

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
8 kvě 2017
8.0

Great place to stay, nice vibe, big kitchen, lovely restaurant (although the staff changed my order without consulting me... but it tasted great!).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 kvě 2017
6.0

Handy location to get into the park by the hostel needs a refresh, kitchen facilities were useless and really untidy, was a nightmare trying to cook at peak periods in such a small space. Spa and common area cafe was nice

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.