Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yes! Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 4464 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 4464 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
20 úno 2017
10.0

This was the perfect hostel! The location couldn't be better. Our room had the coolest view. We felt very safe and the key/locker system was really easy to use. Rita and the rest of the staff were always so helpful. Plus everything was super clean. The breakfast is great too! Would really recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
10.0

중심지 한가운데 있어서 위치가 정말 좋고! 친절왕 스텝들에다가 조식도 괜찮고 깨끗하고 방안에 세면대도있고 뷰도좋고 햇살잘들고 그냥그냥 최고... 아 그리고 한국인 집합소라서 외롭지않았음...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 úno 2017
10.0

I loved the hostel, I had a great experience, excelente hostal con un personal increíble. Muito obrigado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
9.7

Very clean, comfortable, good atmosphere. Well-organised and very friendly environment. The meal offered is very good, as well as breakfast. Rooms have good space and are well-arranged. Best of all: Perfect location. No downside I could think of, I'll definitely recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
10.0

Ich hatte hier eine tolle Zeit! Die Mitarbeiter sind sehr freundlich, die Zimmer sauber und das Frühstück war top und mit allem ausgestattet was man braucht. Bei fragen jeglicher Art wird einem super geholfen und auch das Hostel selbst bietet freizeitaktivitäten wie z.b gemeinsames kochen und stadtführungen an ! Ich komme wieder!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
9.4

Hostel muito bem situado com pessoas super divertidas. Pequeno almoço espetacular, o jantar não provei mas cheirava muito bem. Tem cozinha bem equipada e loker para deixar as malas. Como está mesmo na rua principal durante a noite ouve-se muito barulho de pessoas, carros e gaivotas... Mais nada a apontar 😀

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • catswana23
  • Trinidad a Tobago, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 úno 2017
10.0

Would definitely recommend to anyone visiting Porto! Especially the free walking tour in the morning, dinner at the hostel one night and pastries from the bakery diagonal to the hostel. Felt safe as a solo female traveller and I hope to return some time soon. Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
12 úno 2017
10.0

Fantastic hostel, the best we've stayed in in seven months of travelling. Everything was great and the staff are lovely. The dinners are delicious and excellent value, and we really enjoyed the afternoon walking tour. Highly recommended, we'd definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 úno 2017
10.0

Ótimo hostel! Excelentes staffs, buscando interação entre os hóspedes, bem solícitos e disponíveis. Instalações boas e limpeza excelente! Café da manhã incluso e muito gostoso! Fomos muito bem recebidas e o clima do hostel é muito leve e descontraído! Ficaria lá de novo com toda certeza!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 úno 2017
6.6

Ottoman positione. Peccato x l'atmosfera un po' troppo calma , dovuta all'assenza di un vero e proprio spazio x socializzare e rilassarsi. Personale gentilissimo ma camere umide (finestre sempre gocciolanti) e muffa sulle pareti. Mancano gli appendini nelle camere!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.