Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yes! Porto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 4,357 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 4,357 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
Yes! Porto Hostel Located at Rua Arquitecto Nicolau Nazoni 31 4000 Porto, , Porto.
Yes! Porto Hostel
Portugal
Porto Rua Arquitecto Nicolau Nazoni 31 4000 Porto
95% 4357
41.1457696 -8.6136111
Yes! Porto Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 pro 2016
9.1

Hostel nice, Rita is amazing !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 lis 2016
10.0

Wunderbares Hostel...vor allem aber wunderbare Mitarbeiter! Um abraco! 😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 lis 2016
10.0

I already loved it a few minutes after I walked in. The staff and the atmosphere are absolutely awesome. They offer walking tours, wine tours and of course you can join the pub crawl. The hostel is also very clean, I even had an own bathroom in my dorm. Had a mind-blowing saturday night including a great dinner and the following pub crawl. I would argue that the location is the best one in the city if you're planning to go out at night and just have fun. By far the best hostel I've ever been to!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 lis 2016
10.0

Had a wonderful few days at Yes in Porto! The staff was so helpful and friendly. The pub crawl was a blast along with their community dinner - proper hostel! Will return when I am in Porto again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 lis 2016
9.1

Very clean and comfortable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 lis 2016
10.0

Great hostel, I recomend it, great staff and good ubication.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
15 lis 2016
10.0

Great option! And the breakfast is really good! The beds with curtains are great, the bathrooms and security as well!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
14 lis 2016
10.0

An amazing hostel! Staff were super friendly, atmosphere was great for meeting new people, especially with the free walking tours (do both!) and the €10 dinner each night. Lockers were huge and used the same room key to lock them. Showers were great. Would absolutely stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 lis 2016
9.4

One of the best hostels -Close to train station. After arrival you can walk everywhere since Porto is very small. -Their 10euro dinner was pretty nice. -The facilities are new. You can have your own sleeping light for the bed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 lis 2016
6.3

onestamente mi aspettavo di più. la stanza era veramente piccola, non avevi spazio neppure per muoverti. i bagni sempre con l'acqua x terra, col rischio che potevi cadere in qualsiasi momento, e non c'era un gancio per appendere nulla! la colazione a mio avviso scarna, onestamente non mi sono sentita molto a mio agio. le uniche cose buone è che era centrale, e avevano un bracciale elettronico per aprire qualsiasi cosa. pratico.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.