Hostelworld.com

YMCA Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 190 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 190 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.3
YMCA Hostel Located at Corner Pitt street and Greys Avenue, , Auckland.
YMCA Hostel
New Zealand
Auckland Corner Pitt street and Greys Avenue
84% 190
-36.8555271 174.7590923
YMCA Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2016
9.7

Super freundliche und zuvorkommende Mitarbeiter! Gute Lage, nicht ganz zentral, daher zum Glück etwas ruhiger.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2016
9.4

Pleasant, friendly staff at Admin. Impressed with cleanliness of restrooms and showers...modern and fresh looking. Gender segregated dorms suits for some people...great to have that option.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 dub 2016
9.1

Stayed here for two nights. Staff were friendly and consistently cleaned toilets and bathrooms each day. A gym is also right next to the hostel where you get a free day trial which was a good opportunity to try it out.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
28 bře 2016
8.9

Really clean - cleaners can be seen working all throughout the day. Wifi is very good and works in the rooms, although you do have to pay for it. There's a ping pong table and free pool as well. Main downside is its not particularly sociable - at least that was my experience.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
24 bře 2016
10.0

Best place I've stayed whilst away, dorms and toilets are really clean! Kitchen was brilliant and has everything you need plus more, staff were extremely friendly and helpful too! Thanks ymca :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • paytontiffanynicole5831
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
20 bře 2016
9.4

The staff at this hostel are very friendly and every time I spoke with someone they were genuinely interested in getting to know me a little. I checked in at 1am, but the check-in process was still quick and easy. The facilities are very clean and there are bathrooms on every floor. I stayed in a 4 bedroom dorm and it was pretty spacious. There was a mini-fridge, desk, chair, two wardrobes and four lockers in the room. Only thing missing was a TV (just kidding). I'm booking with them again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • alijameswilson9867
  • Nový Zéland, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
4 úno 2016
6.6

I'm sure there must be better options. This place was overpriced and prison like.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 pro 2015
4.0

Leider sind die Mitarbeiter nicht in der Lage eine Umbuchung ordentlich durch zu führen! Sie waren zwar hilfsbereit aber das änderte nichts daran das wir zu zweit in einem Einzelzimmer mit Beistellbett schlafen mussten obwohl uns ein Doppelzimmer zugesagt wurde! Das Hostel ist eher für Männer ausgerichtet! Frauen müssen um aufs Klo oder Duschen zu gehen in die Vierte oder Fünfte Etage fahren! Männer haben das auf jeder Etage! Die Küchenausstattung ist sehr schlecht! Kaum etwas zu finden!usw.....

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Lieber, Es tut mir leid für die Unannehmlichkeiten , ist dies nicht für den Service wollen wir eine akzeptable , kontaktieren Sie uns bitte , dies weiter zu diskutieren. Freundliche Grüße, Andre Vidoto Centre Manager

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.