Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YMCA Hostel Basel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1,414 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1,414 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.9
YMCA Hostel Basel Located at Gempenstrasse 64, , Basel.
YMCA Hostel Basel
Switzerland
Basel 4053 Gempenstrasse 64
90% 1414
47.5433085 7.5856089
YMCA Hostel Basel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 zář 2016
8.9

The beds are literally next to each other, so I recommend if you are a female to get the female room. Because I had a guy on the bed next to me, if I spread myself on the bed. I could touch him. A little too awkward

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nachopas
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
2 zář 2016
8.9

Great place, huge common facilities, comfortable rooms, not close to the city center but very close to the main station, wich can be convenient. I'd stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
2 zář 2016
6.9

Hostel ressemblant plus à un hotel qu'autre chose, beaucoup trop de chambres, ça fait usine, mais c'est ce à quoi ressemblent les auberges en suisse il semblerait... avec beaucoup de familles et de retraités, c'est ... vraiment particulier Emplacement nikel, pas loin du lac à pied, et transports gratuits pour aller en centre ville, avec des transports en commun simples.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
1 zář 2016
8.3

Très bonne adresse pour un passage à Bâle !

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 zář 2016
8.3

La réceptionniste n'était pas aimable (si elle n'aime pas renseigner les gens, qu'elle change de métier!) mais la chambre et les toilettes étaient propres. L'hôtel est tout proche de la gare et offre une carte de transport. Une remarque pour celles et ceux qui choisissent le dortoir: cela signifie que vous n'êtes pas seuls dans la chambre alors soyez un peu respectueux des autres et ne téléphonez pas au milieu de la nuit ou n'allumez pas la lumière alors que tout le monde dort.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Sýrie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
26 srp 2016
10.0

Sehr freundliche Personal, Frühstück und ov Ticket sind inklusive

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 srp 2016
9.4

I only stayed for one night, but it was lovely. The room was clean and the lockers are massive! My boyfriend (who was not staying) was allowed to leave his luggage there for the day and was also given a free travel pass :) great service!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 srp 2016
7.7

It will be good if the wall can protect the sound of next door. Because I can hear everything from both rooms beside me.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
18 srp 2016
10.0

VERY IMPRESSED WITH THIS HOSTEL.EVERYTHING WAS PERFECT.HAD TO WAIT A LIITLE TIME TO CHECK IN BUT NOT A PROBLEM.FREE TRANSPOR AROUND BASEL A BONUS.WOULD STAY AGAIN IF IN BASEL.,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
18 srp 2016
8.0

기차역에서 가깝고 마트도 근처에 있어 위치적으로는 매우 좋습니다. 다만 불친절한 여직원과 좁은 방이 인상깊었습니다.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.