Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YMCA Hostel Basel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1,437 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1,437 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0
YMCA Hostel Basel Located at Gempenstrasse 64, , Basel.
YMCA Hostel Basel
Switzerland
Basel 4053 Gempenstrasse 64
90% 1437
47.5433085 7.5856089
YMCA Hostel Basel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 lis 2016
10.0

Supernettes Hostel mit wirklich charmanten und sehr hilfsbereiten Mitarbeitern! 😚😊 ich/wir kommen gerne wieder^^.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • asdf03574
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 lis 2016
9.4

기차역과 가깝고,시설도 좋음😍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 říj 2016
9.4

Das beste in Basel!!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 říj 2016
9.4

Todo fue muy bien!! Lo unico es que no tienen lugar de estacionamiento y en la pagina no aclaran como funciona...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 říj 2016
10.0

Best hostel I have stayed in

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
11 říj 2016
8.9

Very close to Basel station. Good location. Spacious hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • carolanne7222
  • Australia, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 říj 2016
8.9

Nice clean hostel with friendly helpful staff. Easy to walk to from the train station and in a quiet area. We only stayed one night, Switzerland is expensive compared to other parts of Europe, but the hostel has a great kitchen if you want to cook your own meals.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
10 říj 2016
8.0

2층 침대끼리 붙어있는게 불편... 콘센트도 불편... 위치나 시설은 깨끗해요

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 říj 2016
9.7

I accidently entered the wrong day when I booked our beds in the dorm, which means we showed up after a long, exhausting night on the train one day late with no reservation and all dorm beds filled. Kevin came to our rescue, finding a private room within our budget. He and Martin bent over backward to be helpful and kind; I am deeply grateful to both of them. The rooms are clean, the beds comfy, the showers powerful, and the hostel is an easy walk from the train station.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 říj 2016
10.0

Best hostel! Great location, everything is super clean and new, satisfying breakfast. Martin was very helpful. Transport card makes it very easy to ride around the city. When visiting in basel- definately go there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.