Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YMCA Christchurch

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 605 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 605 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.2
YMCA Christchurch Located at 12 Hereford Street Christchurch 8011, P O Box 2004 Christchurch 8140, Christchurch.
YMCA Christchurch
New Zealand
Christchurch Canterbury 8140 12 Hereford Street Christchurch 8011, P O Box 2004 Christchurch 8140
85% 605
-43.5322160 172.6282530
YMCA Christchurch
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 led 2017
8.6

Good hostel in great location. They helped us out by getting our room ready asap so we could check in a little earlier as we had flown in early that morning and we're exhausted. Nice staff. Good price.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 31-40
  • Světoběžník
  • 71 Recenze
1 led 2017
9.1

Great rooms, great location but free wifi would have been nice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
21 pro 2016
9.7

Perfect location - within just a few minutes (walking distance) you are in the center. For me it felt more like being in a hotel :) The room was really nice and quiet.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
20 pro 2016
9.1

Great location and a very safe place to stay at. Only the kitchen is a bit small for such a big hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • aomurray
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 pro 2016
7.7

Ok hostel. Slightly pricey.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
25 lis 2016
7.4

No free wifi as the YHA on the same street. A hostel towel is good when you do not have time to dry your own. Hostel is big and spacious.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
17 lis 2016
8.3

we stayed in a twin-room, all in all the experience was good. there are sufficient shared bathrooms - clean, spacious and all things work well. robert harris cafe and duo cafe are around, which kind of compensating the lack of nearby supermarkets. the downside is that the kitchen is smaller, and some people simply ignored the advice NOT to use the kitchen after 10pm (they were making so much noise that I had to walk over to voice my complaints).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
13 lis 2016
7.7

Basic hostel, good location, restaurant and cafe downstairs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 lis 2016
5.1

Very old and dark. Have to pay for have Wifi.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
28 zář 2016
8.6

Nice hostel that feels like a hotel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.