Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YMCA Avignon

  • 7 Bis Chemin De La Justice, B.P. 112 Villeneuve-lez-Avignon, Avignon, Francie

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 350 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 7.2
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 350 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 7.2
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čer 2017
7.7

belle chambre mais un peu loin centre ville: malheureusement pas vraiment acces a cuisine: balcon et salon: c est principalement une chambre: c etait inscrit mais on avait mal lu: hote charmant. quartier avec arbres et tranquille.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čer 2017
6.0

Vriendelijk personeel, de bedden zijn hard en kort. Wel een heerlijk zwembad en een prima ligging. De prijs is best fors voor hetgeen je krijgt. Het ontbijt is zeer basic

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
23 kvě 2017
10.0

Pas très loin du centre d'Avignon, ce fait très bien à pied. Chambre propre et fonctionnelle.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 kvě 2017
8.3

L'hostel est situé un peu loin de la gare et du centre d'Avignon, bien que la distance se marche facilement et que des lignes d'autobus existent. Certains membres du personnel sont très prévenants et accomodants, d'autres plutôt froids. Mon expérience a été toutefois plus positive que négative. Tout est très propre et jamais je n'ai craint pour mes affaires ou ma personne. Ambiance correcte sans plus, après tout ce n'est pas une auberge, mais un hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2017
9.7

Excellente situation géographique, vue imprenable sur Avignon, personnel dévoué. Très bon rapport qualité-prix. Toutefois j'y suis venu en Mai, l'établissement n'était pas plein et je ne peux pas juger du niveau de confort en période pleine. A noter aussi : nécessité de réserver très longtemps à l'avance.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 kvě 2017
8.9

We had a great stay here the only downfalls of this trip would be how far the walk was to the city and that it was very empty. We were told that the day we were leaving it was going to fill up so I guess we just missed all the fun.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
18 dub 2017
2.6

Most terrible hostel I have ever stayed at. First off it's outside of Avignon and difficult to get to. There is no one around and I felt very unsafe at night. Additionally, the rooms are very unclean and smell bad. It's very overpriced for the poor experience. I paid for two nights, but only stayed one because of my experience.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
10.0

Ein wunderschöner Ort und eine perfekte Lage, um Avognon und Umgebung zu erkunden. Sehr nette Mitarbeiter. EIn extra für Deutsche: viele deutsche Bücher in der Cafe-Bibliothek.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
10 bře 2017
5.4

In Off-Season they rent out their dorms as a single room. The Hotel/Hostel has a quite run down 80's Charme and is in need of a serious refurbish. The brekafast wasn't worth the money and I had the feeling, that they want to get me out of the restaurant just after 9:30 am, because I was the only guest at that time. The reception was empty when I arrived and even in the mentioned Café, I had to wait a long time until someone showed up. I stayed only for 1 night, can't recommend staying any longer

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 bře 2017
8.0

Nice to have microwave here. Just a little bit annoying during the night when over 40 students finished their dinner and ran up and down in the stairs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.