Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Wellington City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1843 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1843 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
14 čer 2017
8.6

Super helpful staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 čer 2017
9.7

Only stayed one night, but I was very happy with the place. Very convenient location, only a five minute walk from the bus stop, museum, beach and shops. Also only a short trip by bus to the airport.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bigbadrobbo
  • Nový Zéland, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 čer 2017
9.4

Great place. Very clean & private. Will definitely stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
22 kvě 2017
8.6

Typical modern YHA :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 kvě 2017
8.3

Muy céntrico, la localización es perfecta para visitar la ciudad a pie. los cuartos estaban limpios y las camas eran cómodas. Los baños adecuadamente limpios. Lo peor fue que al ser tan grande (varios pisos con muchas habitaciones) no tiene un ambiente adecuado para conocer gente como el que tienen albergues pequeños. Perfecto si se quiere comodidad a buen precio.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 kvě 2017
9.4

Very quiet when I was there which was quite nice actually. Great kitchen, very central location, big laundry room, very clean. Would highly recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
8 kvě 2017
7.1

Sehr langweiliges hostel. Schulklassen/ ältere leute. Also kein wirkliches backpacker feeling. Für 1-2 nächte aber erträglich.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
6 kvě 2017
9.1

Cool hostel but very big and hard to get to be social

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 kvě 2017
10.0

Absolutely grande

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Kia Ora Thanks for your absolutely grande comment and your generous ratings, It's much appreciated! See you next time! Regards Rik Assistant Manager YHA Wellington City

  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
30 dub 2017
8.6

The beds were comfortable and the bathrooms were clean. I enjoyed the large kitchens and the free wifi. The staff was friendly and willing to help. All in all a good experience.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Kia Ora Many thanks for your review. It's kind of you to mention our staff, I'll pass on your comments to motivate them to keep up their good work! I'm really pleased you utilized our facilities and free Wi-Fi and most importantly you found the beds were comfortable and our bathrooms up to standards. All in all I'm glad you had a good experience and hope you come back again in the future. Kind Regards Rik Assistant Manager YHA Wellington City

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.